Apu

Saara Aalto teki testimuuton Espanjaan ja valmistuu life coachiksi: "En ole sama ihminen kuin kaksi vuotta sitten"

Saara Aalto teki testimuuton Espanjaan ja valmistuu life coachiksi: "En ole sama ihminen kuin kaksi vuotta sitten"
Laulaja Saara Aalto on ollut syvissä vesissä korona-aikana. Siihen on auttanut esimerkiksi opiskelu.
Julkaistu: 29.11.2021

Laulaja Saara Aalto on haaveillut jo pitkään Espanjaan muuttamisesta. Syksyllä hän teki testimuuton Meri-puolisonsa kanssa ja lensi etelään ilman paluulippua.

– Se ylitti odotukset, meillä oli aivan ihanaa. Nyt olemme taas Suomessa joulukiertueeni vuoksi. Menemme aina sen mukaan mitä missäkin on. Ehkä palaamme keväällä takaisin ja varsinkin pitkällä tähtäimellä haluaisimme asua siellä, Aalto kertoi Joulu Mielelle -konserttitaltioinnin pressissä.

Pitkään jatkunutta poikkeustilaa Aalto kuvaili itselleen syvälliseksi. Nyt on ollut aikaa itsereflektiolle.

– Olen opiskellut paljon esimerkiksi NLP:tä, jossa ohjelmoidaan mieltä uudelleen. Siinä käydään kaikenlaisia traumoja ja alitajuntaa läpi. Valmistun pian myös life coachiksi. Olen käynyt läpi mitä elämässäni on tapahtunut ja purkanut asioita, jotka ovat jääneet ahdistamaan tai vaivaamaan. Olen ollut aika syvissä vesissä, mutta kun niistä kaikista pääsee irti, sieltä nousee ihanasti keveyttä ja uutta luovaa energiaa. Tämä on ollut uudistumisen aikaa. En ole sama ihminen, kuin kaksi vuotta sitten.

Aalto kertoi, että hän on aina rakastanut auttaa muita.

– Uskon, että pääsen hyödyntämään oppimaani ja saamme kaivettua kaikista ihmisistä esiin heidän potentiaalinsa ja intohimonsa esiin. Että ihmiset eivät himmailisi. Olen itse sellainen tyyppi, joka menee täysillä eteenpäin täysin sydämin.

Joulu Mielelle -konsertti 12. joulukuuta MTV3-kanavalla

Kommentoi »