Apu

Saara Aalto: "Olen viime vuosista tosi uupunut – Haluan päästää irti monista henkisistä lukoista, traumoista ja negatiivisista uskomuksista"

Saara Aalto: "Olen viime vuosista tosi uupunut – Haluan päästää irti monista henkisistä lukoista, traumoista ja negatiivisista uskomuksista"
Saara Aalto aikoo pitää alkuvuoden lomaa ja ottaa etäisyyttä töihin. – Olen päättänyt, että 2021 on henkisen kasvun vuosi, laulaja kertoo.
Julkaistu: 23.12.2020

Laulaja Saara Aalto on ollut koronakriisin alusta alkaen Suomessa Meri-puolisonsa kanssa Lontoon kodin sijaan.

– Jos ajatellaan positiivisesti, olen saanut levättyä. Toisaalta se on saanut minut ymmärtämään, miten väsynyt olen ollut. Olen viime vuosien pyörityksestä tosi uupunut, yksi vuosi ei riitä palautumiseen, Saara miettii.

Hän on järjestänyt laulukursseja netissä ja perustanut podcastin, kun konsertit ja musikaalit on peruttu.

– Olen omaksunut paljon uusia asioita, mutta samalla pysähtyminen ja epävarmuus on aiheuttanut pohdintaa haluanko edes takaisin siihen kiireeseen.

Saaralla on ollut identiteettikriisi siitä mitä hän haluaa tehdä ja kuka on.

– Pidän alkuvuoden lomaa ja yritän irtaantua töistä ihan täysin. Olen päättänyt, että 2021 on henkisen kasvun vuosi. Haluan päästää irti monista henkisistä lukoista, traumoista ja negatiivisista uskomuksista – ja odotuksista uraani liittyen. Tavoitteeni on elää stressittömämpää elämää, olla rohkea ja kuunnella enemmän sydäntäni.

Kummit Live: Joulumielelle -konsertin uusinnat perjantaina 25.12. MTV3 kello 15:45 ja 26.12. AVA kello 11.

Kommentoi »