Rupiat eivät Suomi-korjaamolla käy, mutta ilmaista rahaa on tarjolla
Autot ja liikenne
Rupiat eivät Suomi-korjaamolla käy, mutta ilmaista rahaa on tarjolla
Maailman pisimmästä koeajosta ei selvitty ilman osien vaihtamista.
Julkaistu 3.10.2014
Tuulilasi

MAINOS

Tällä hetkellä eteläisessä Intiassa etenevään Datsuniin vaihdettiin kolmen viikon rupeaman jälkeen etuiskarit. Homma hoitui näppärästi valtuutetulla Datsun-pajalla Jodhpurissa Luoteis-Intiassa.

Matka jatkui puolentoista tunnin urakan jälkeen, ja nyt on vain toivottava, että osat kestävät ja että työnlaatu oli kohdillaan.

Vastaavan huollon teettäminen Suomessa AD-korjaamoketjun liikkeessä tarkoittaisi automaattisesti ilmaista lisäturvaa. AD-lisäturva antaa 24 kuukauden mittaisen takuun työlle ja käytetyille osille. Kyseessä on ketjun mukaan "rahat takaisin ilman kysymyksiä" -tyyppinen lupaus, vaikka osien normaali kuluminen toki suljetaan takuun ulkopuolelle. Turva on voimassa myös ulkomailla eli siis kaikissa niissä maissa, joissa AD-autokorjaamoverkosto toimii.

Intiassa Vesa maksoi korjaamokeikan käteisellä, ja tämä on ymmärrettävää alhaisen hintatason takia.

Suomessa auton huoltaminen on kalliimpaa, joten AD-korjaamoketju tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen AD-erämaksua. Käytäntö on postimyynnistä tuttu: asiakas voi maksaa koko summan käteisellä tai valintansa mukaan niin monessa osassa kuin haluaa. Luottopäätös tulee minuutissa ja se on AD-erämaksun -saamisen edellytys.

Uutta maksutapamahdollisuutta voi käyttää AD-autokorjaamossa ja AD-myymälöissä. Tällä hetkellä AD:llä on käynnissä kampanja, jossa tarjotaan erämaksua lokakuun loppuun asti täysin ilman korkoa.

AD uskoo, että AD-erämaksu on hyvä kädenojennus autoilijoille tiukissa taloudellisissa tilanteissa.

MAINOS

Tästä jutusta Julkisen sanan neuvosto antoi 25.2.2015 langettavan päätöksen.

7 kommenttia