Tuulilasi

Rupiat eivät Suomi-korjaamolla käy, mutta ilmaista rahaa on tarjolla

Rupiat eivät Suomi-korjaamolla käy, mutta ilmaista rahaa on tarjolla
Maailman pisimmästä koeajosta ei selvitty ilman osien vaihtamista.
Julkaistu: 3.10.2014

MAINOS

Tällä hetkellä eteläisessä Intiassa etenevään Datsuniin vaihdettiin kolmen viikon rupeaman jälkeen etuiskarit. Homma hoitui näppärästi valtuutetulla Datsun-pajalla Jodhpurissa Luoteis-Intiassa.

Matka jatkui puolentoista tunnin urakan jälkeen, ja nyt on vain toivottava, että osat kestävät ja että työnlaatu oli kohdillaan.

Vastaavan huollon teettäminen Suomessa AD-korjaamoketjun liikkeessä tarkoittaisi automaattisesti ilmaista lisäturvaa. AD-lisäturva antaa 24 kuukauden mittaisen takuun työlle ja käytetyille osille. Kyseessä on ketjun mukaan "rahat takaisin ilman kysymyksiä" -tyyppinen lupaus, vaikka osien normaali kuluminen toki suljetaan takuun ulkopuolelle. Turva on voimassa myös ulkomailla eli siis kaikissa niissä maissa, joissa AD-autokorjaamoverkosto toimii.

Intiassa Vesa maksoi korjaamokeikan käteisellä, ja tämä on ymmärrettävää alhaisen hintatason takia.

Suomessa auton huoltaminen on kalliimpaa, joten AD-korjaamoketju tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen AD-erämaksua. Käytäntö on postimyynnistä tuttu: asiakas voi maksaa koko summan käteisellä tai valintansa mukaan niin monessa osassa kuin haluaa. Luottopäätös tulee minuutissa ja se on AD-erämaksun -saamisen edellytys.

Uutta maksutapamahdollisuutta voi käyttää AD-autokorjaamossa ja AD-myymälöissä. Tällä hetkellä AD:llä on käynnissä kampanja, jossa tarjotaan erämaksua lokakuun loppuun asti täysin ilman korkoa.

AD uskoo, että AD-erämaksu on hyvä kädenojennus autoilijoille tiukissa taloudellisissa tilanteissa.

MAINOS

Tästä jutusta Julkisen sanan neuvosto antoi 25.2.2015 langettavan päätöksen.

7 kommenttia