Ringa Ropo: Ei aikaa parisuhteelle
Puheenaiheet
Ringa Ropo: Ei aikaa parisuhteelle
Ringa Ropo on omistanut elämänsä avioeron jälkeen kolmelle lapselleen. Uusi työ on intohimon, eli urheilun parissa.

Ringa Ropo, 48, aloitti viime viikolla uuden työn käsipalloseura Riihimäen Cocksin toiminnanjohtajana.

- Saan ensimmäistä kertaa palkkaa urheilutoimesta. Nyt ei tarvitse tuntea edes huonoa omatuntoa, että puhun koko ajan urheilusta.

Ropo on tehnyt vapaaehtoistyötä seurassa jo aikaisemmin, sillä hänen Juuso -poikansa pelaa seuran C-poikien joukkueessa.

- Olen ollut seuratyössä kaikennäköisissä rooleissa. Nyt teen paljon yhteistyötä vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Tiedän kokemuksesta, että heitä on hyvä kunnioittaa ja antaa heille sellaisia työtehtäviä, joita he haluavat tehdä.

Ropon nuorin lapsi Emma pelaa jalkapalloa ja esikoinen Ella yleisurheilee. Ringa erosi lasten isästä vuonna 2009. Tällä hetkellä nainen on sitä mieltä, että parisuhteelle ei ole elämässä aikaa.

- En halua eristää itseäni, mutta tällä hetkellä elämässä on paljon lasten asioita. Äitinä oleminen on työn ohessa täyspäiväistä duunia. Lapset lähestyvät teini-ikää. Jos itse vielä haikailisin jonnekin, niin kuvio menisi monimutkaiseksi. Tällä hetkellä Juuso täyttää miehen roolin elämässäni, Ropo kertoi Helsinki City Runin ja Specsaversin järjestämässä tilaisuudessa laulantaina.

Ringa viihtyi puolimaratonin ajan kannustusjoukoissa. Hän ei tykännyt pidempien matkojen juoksemista edes ammattiurheilijana.

- En harrasta tällaisia juoksuja. Menen mieluummin koiran kanssa lenkille ja juoksen intervallityyppisesti. Käyn myös rullaluistelemassa.

Kommentoi »