Apu

Reino Nordin: En muista oliko minulla koskaan lapsena raitista joulua

Reino Nordin: En muista oliko minulla koskaan lapsena raitista joulua
Päihteistä kokonaan luopunut Reino Nordin haluaa olla omilleen lapsilleen läsnäoleva isä.

Vuoden striimatuimman biisin Emma-palkinnon viikonloppuna Antaudun-kappaleellaan voittanut Reino Nordin saapui lauantaina järjestettyyn gaalaan raskaana olevan Maria-vaimonsa kanssa.

- Ihan mahtavalta tuntuu. Tämä on minulle jo neljäs lapsi, joten enimmäkseen se on vain hauskaa, Reino iloitsi perheenlisäyksestä.

Viime vuonna päihteidenkäytön kokonaan lopettanut laulaja kertoi perheensä arjen ja viikonloppujen olevan nykyään toisenlaisia.

- Läsnäolo on ihan uudella tasolla. Ei meillä ikinä ole ollut mitenkään huonosti asiat, mutta nyt meillä on makea tiimihenki. En muista, onko minullakaan ollut lapsena koskaan raitista joulua. Aina joku dokaa. Juomattomuus on iso lahja lapsille. Ihmiset, jotka väittävät että konjakki rentouttaa - heillä on alkoholiongelma. Alkoholilla ei ole mitään positiivisia vaikutuksia.

Alkoholin juomista Reino ei kaipaa.

- Keitän vaikka teetä tai teen autossa hengitysharjoituksia. Valheellinen itsensä rentouttaminen on kadonnut. En ole ikinä ollut näin onnellinen, tasapainoinen ja vapaa mieleltäni tekemään mitä haluan. 

Teksti: Annika Vuorensola Kuva: Jaakko Jaskari

Julkaistu: 4.2.2018
1 kommentti