Raskaana oleva Emmi Parviainen: ”Vauva ihana, iloinen yllätys”
Puheenaiheet
Raskaana oleva Emmi Parviainen: ”Vauva ihana, iloinen yllätys”
Näyttelijä Emmi Parviaisen ei tarvinnut piilotella vauvavatsaansa elokuvan kuvauksissa.
Julkaistu 9.9.2015
Apu

Esikoislastaan odottava näyttelijä Emmi Parviainen saapui keskiviikkona Häiriötekijä-elokuvan ensi-iltaan Helsingissä. Emmin vauvan laskettu aika on parin kuukauden kuluttua.

– Äidiksi tulo tuntuu tietysti todella hyvältä. Se oli ihana, iloinen yllätys. Olen voinut koko raskauden ajan erinomaisesti, hyväntuulinen Emmi kertoi.

Näyttelijä sai juuri päätökseen ensi keväänä ensi-iltaan tulevan Onnenonkija-elokuvan kuvaukset. Elokuva kertoo maksuhäiriöistä, blogeista ja nuorista haaveilijoista, ja sen pääosissa nähdään Olavi Uusivirta ja Minka Kuustonen. Emmi näyttelee komediassa Minkan hahmon parasta ystävää, yksinhuoltajaäiti Pikkistä. Raskauden takia myös Emmin roolihahmo kirjoitettiin odottamaan lasta.

– Oli aika harvinaista, ettei mahaa tarvinnut piilotella kuvauksissa. Elokuvassa oli tosi nasta näytellä lasta odottaessakin, sillä raskaus oli niin iso osa rooliani. 

Onnenonkija on Emmin viimeinen rooli ennen synnytystä. Näyttelijä ei ole vielä ajatellut, kuinka pitkäksi aikaa hän jää äitiyslomalle.

Toistaiseksi Emmi ei ole tuonut miestään ja lapsensa isää julkisuuteen.

– Sen verran voin sanoa, että hän työskentelee samalla alalla, Emmi kertoi.  

Kommentoi »