Rakastunut Jonne Aaron: ”Olen maailman onnellisin mies”
Kulttuuri
Rakastunut Jonne Aaron: ”Olen maailman onnellisin mies”
Muusikko on halunnut ottaa viime aikoina enemmän aikaa itselleen ja elää elämäänsä myös musiikkibisneksen ulkopuolella.
Julkaistu 16.10.2015
Apu

Muusikko Jonne Aaron teki kollegansa Jeremy Folderolin kanssa uuden Nenäpäivä-kappaleen vuoden 2015 Nenäpäivä hyväntekeväisyystempauksen tueksi. Artistin mukaan Mitä sä ajattelet (anna sun äänesi kuulua) -kappaleen syntyminen oli kovan väännön takana.

– Hiki meinasi jo valua biisin kanssa, mutta olen ylpeä lopputuloksesta. Pohdin pitkään, miten tekstistä saa koskettavan mutta samalla uskottavan. Halusin herätellä ihmisiä kuuntelemaan itseään ja sisäistä ääntään, Jonne kertoi Nenäpäivän julkistustilaisuudessa Helsingissä.

Negativen solistina aikoinaan julkisuuteen noussut Jonne on tehnyt viimeiset vuodet soolouraansa ja vetänyt liki 150 keikkaa vuodessa. Hiljattain artisti joutui kuitenkin löysäämään tahtia, sillä kiivas keikkailu alkoi nakertaa hänen luovuuttaan.

– Minun on ollut pakko ottaa aikaa itselleni ja elää elämää myös musiikin ulkopuolella. Elämän pitää kiinnostavana se, että tekee monenlaisia juttuja – ja onhan se tärkeää myös luovuuden kannalta. Hiljattain kävin muun muassa ensimmäistä kertaa ratsastamassa.

Musiikin ulkopuoliseen elämään kuuluu niin ikään tuore rakkaus. Jonne on seurustellut jo jonkin aikaa 22-vuotiaan Maija Kerisalmen kanssa, joka tunnetaan vuoden 2013 Miss Suomen ensimmäisenä perintöprinsessana.

Pariskunnalla on kymmenen vuoden ikäero, mutta heidän välillään on alusta asti ollut erityinen yhteys.

– Olen maailman onnellisin mies ja saan kotoa paljon voimaa kaikkeen tekemiseeni. Olen löytänyt ihmisen, jonka seurassa viihdyn. Seuraavalla albumillani valotan ehkä enemmän näitä tunteita, Jonne kertoi.

Kommentoi »