Eeva

Raila Kinnunen - Kuninkaallisia kohtaamisia

Raila Kinnunen - Kuninkaallisia kohtaamisia

css_animation=“appear”]

“Niin siinä kävi, että päädyin hyvin nuorena toimittajana hoitamaan kuninkaallisia juttuja – tosin myös paljon muuta: elokuvan ja television tähtiä ja muuta kulttuuriväkeä, vähän politiikkaa ja urheiluakin. Olin kaikesta kiinnostunut, innokas, jotensakin kielitaitoinen ja peloton. Matkalaukku odotti eteisessä pakattuna.

Pääsin jopa kirkkoon kutsuttuna todistamaan kuninkaallisia häitä ja ristiäisiä, hautajaisia oli onneksi harvakseltaan. Haraldin ja Sonja Haraldsenin, Kaarle XVI Kustaan ja Silvia Sommerlathin, Charlesin ja Dianan, Andrew’n ja Sarahin häät, Victorian ristiäiset – kaikki kesäaikaan, kirkko pätsi, historian havinaa. Apu-lehden toimittajana raportoin 40 vuoden aikana monet kuninkaalliset tapahtumat, valtiovierailut ja syntymäpäivähaastattelut. Suloisin muisto on prinsessa Lilianin haastattelu hänen kotonaan Djurgårdenissa."

]

title=“Siirry blogiin” style=“outline” shape=“square” color=“black” size=“lg” align=“center” i_align=“right” i_icon_fontawesome=“fa fa-arrow-right” css_animation=“bottom-to-top” link=“url:http%3A%2F%2Fblogit.eeva.fi%2Fkuninkaallisiakohtaamisia%2F|title:Siirry%20blogiin%20|target:%20_blank” add_icon=“true”]

Julkaistu: 4.7.2016
Kommentoi »