Raakel Lignell on Vuoden Eeva
Puheenaiheet
Raakel Lignell on Vuoden Eeva
Raakel Lignellin elämäntapamuutos on koskettanut ihmisiä. Toiseksi Eeva-lehden perinteisessä äänestyksessä sijoittui Anne Berner ja kolmanneksi Armi Toivanen.
11.3.2014
 |
Apu

Raakel Lignell on Vuoden Eeva 2013. Lehden lukijat äänestivät Raakelin voittajaksi Eeva-lehden perinteisessä äänestyksessä.

- Kun minulle ilmoitettiin voitosta, ajattelin ensin, että tässä on käynyt joku virhe. Sitten liikutuin, Raakel kertoi eilen palkitsemistilaisuudessa Kansallisteatterissa.

Raakelin elämäntapamuutos on koskettanut ihmisiä. 

- Hämmentävän paljon ihmiset ovat tulleet sanomaan, että ovat noudattaneet esimerkkiäni. Ilokseni olen kuullut paljon onnistumistarinoita. Ehkä se on koskettanut ihmisiä, että aikuinen nainen voi ottaa oman elämän haltuun.

Raakel esitti eilisessä tilaisuudessa Tanssii tähtien kanssa-parinsa Jani Rasimuksen kanssa kaksi tanssia. Parille on buukattu keikkoja jo ensi syksylle. 

Vallilla Interior -tekstiilitehtaan omistaja Anne Berner sai äänestyksessä toiseksi eniten ääniä. Berner on ollut määrätietoisesti keräämässä varoja uudelle lastensairaalalle. Tällä hetkellä rahaa on kerätty 22 miljoonaa euroa.

- Tämä on hieno tunnustus ja motivoi jatkamaan. On tietysti aina kyseenalaista ottaa vastaan palkintoa työstä, joka on kesken, vaatimaton Berner sanoi.

Hanke on saanut myös kritiikkiä siitä, että se rahoitetaan yksityisellä rahalla, eikä verovaroin. Berner pitää keskustelua luonnollisena.

- Kunnollista muutosta ei saa aikaiseksi, jos sitä ei haasteta.

Kommentoi »