Apu

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen: "Ikävää, kun ihmiset kirjoittelevat inhottavia – Järkytyin niin paljon, etten lue enää kommentteja"

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen: "Ikävää, kun ihmiset kirjoittelevat inhottavia – Järkytyin niin paljon, etten lue enää kommentteja"
– Ei minua oikeastaan haittaa, jos ulkonäköäni haukutaan. Vain siinä mielessä, jos itse alkaa kuvitella, että ne kommentit olisivatkin totta, kertoo Pilvi Hämäläinen.
Julkaistu: 18.1.2020

Näyttelijä Pilvi Hämäläisen uudenvuodenlupaus on urheilla enemmän.

– Olen rapakunnossa ja koko ajan tosi väsynyt. Nyt ostin kuulokkeet, joiden kanssa voi uida, joten pystyn samalla kuuntelemaan musiikkia, Hämäläinen kertoi Putous-ohjelman tilaisuudessa.

Ulkonäköpaineisiin urheilu ei liity.

– Onhan se silti ikävää, kun ihmiset kirjoittelevat inhottavia. Silloin, kun päätin tulla takaisin Putoukseen, unohdin, että tähän liittyvät kaikki nämä asiat. Järkytyin niin paljon, että päätin, etten käy enää lukemassa lehtien kommenttiosioita tai googlaa itseäni.

Putouksen tuottaa Essi Hellén ja ohjaa Niina Lahtinen.

– Olemme treenanneet paljon ja vielä illalla puoli yhdeksän aikaan sävelsimme ystäväni kanssa biisiä. Lapseni huusi: ”Koska äiti tulet nukuttamaan”, Niina nauroi hektiselle aikataululleen.

Näyttelijä Heikki Ranta saa kotoa paljon tukea avopuolisoltaan.

– Saatan lukea hänelle dialogia hahmostani, ja hän antaa mielipiteensä. Luotan siihen, hänellä on hyvä huumorintaju – ja näen, jos hän nauraa säälistä!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittaja Christoffer Strandberg ehtii lomailla hetken ennen suoria lähetyksiä.

– Huomasin loppuvuodesta, että kehon väsymys alkoi tuntua. Siihen saakka jaksoin hulluuden voimalla.

– Olen jo niin syvällä Putouksessa, että sain metrossa sakot, kun ostin lipun ajatuksissani liian myöhään, tuskaili Malla Malmivaara.

– Ajauduin ongelmiin ensimmäisen hahmon kanssa, joten vaihdoin sitä. Sukulaiset pelkäävät, onko jotakin tunnistettavaa tulossa, paljasti Antti Tuomas Heikkinen.

Putouksen nuorin näyttelijä Linnea Leino opiskelee parhaillaan Tampereella.

– Ensimmäinen lähetys pelottaa, mutta olen samalla myös innoissani.

– Sukulaiseni ovat luottavaisia, iloisia ja onnellisia, että olen mukana. Saan kotoa oivallista tukea, kiitteli ensimmäistä kertaa Putouksessa oleva Mikko Töyssy.

Näyttelijä Heikki Ranta saa kotoa paljon tukea avopuolisoltaan. – Saatan lukea hänelle dialogia hahmostani, ja hän antaa mielipiteensä. Luotan siihen, hänellä on hyvä huumorintaju – ja näen, jos hän nauraa säälistä!

Kommentoi »