Putouksen jättänyt Niina Koponen: ”En haluaisi enää palata ohjelmaan”
Puheenaiheet
Putouksen jättänyt Niina Koponen: ”En haluaisi enää palata ohjelmaan”
Näyttelijä on keskittynyt viime kuukausien aikana omaan hyvinvointiinsa.
Julkaistu 13.12.2015
Apu

Näyttelijä Niina Koponen tuli tunnetuksi Putous-viihdeohjelmaan viime tuotantokaudella. Vastikään päättyneellä kaudella hän ei kuitenkaan ollut enää mukana. Näyttelijän mukaan hänen oli aika tehdä jotain muuta.  

– Kaikilla meillä on omia syitämme, miksi joku juttu ei tunnu enää oikealta. Kun katsoin Putousta, minulle tuli tietysti vähän haikea mieli. En haluaisi silti palata enää takaisin ohjelmaan. Sarjan tekeminen oli tosi hektistä, ja olin aivan loppu aina lähetyksen jälkeen, Niina kertoi Nuotin vierestä -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Kuluneena syksynä näyttelijän kalenteri onkin näyttänyt huomattavasti aiempaa tyhjemmältä. Hän on tehnyt vain vähän töitä, kuten Syke-sairaalasarjaa, jossa hänellä on pieni rooli. Sen sijaan näyttelijä on halunnut keskittyä itseensä.

– Töiden sijaan olen keskittynyt omaan hyvinvointiini ja itselleni tärkeisiin asioihin. Olen muun muassa panostanut paljon terveelliseen ravintoon ja kokkaillut paljon. Nyt minulla onkin tosi hyvä fiilis kaikesta ja onnellinen olo.

Niina toivoo, että töitä on riittävästi ensi vuonnakin, muttei aio ottaa paineita asiasta. Joulua näyttelijä aikoo viettää perinteisesti kotosalla perheensä kera.  

– Aattoaamun vietän kotona poikaystäväni kanssa ja sitten lähden Lahteen perheeni tykö. Hän on kotoisin Helsingistä, joten päätimme viettää aattoillan eri osoitteissa, Niina kertoili.

Kommentoi »