Tuulilasi

Potkut saanut haastoi Teslan oikeuteen – susikappaleita myytiin uudelleen asiakkaille

Potkut saanut haastoi Teslan oikeuteen – susikappaleita myytiin uudelleen asiakkaille
Teslan entinen työntekijä Adam Williams on haastanut Teslan oikeuteen, koska hän sai potkut paljastettuaan, että Tesla myi uudelleen autoja, jotka palautettiin tehtaalle viallisina.

Lakisyytteen takana on myös CEPA-järjestö, joka pyrkii huolehtimaan väärinkäytösten ilmiantajien oikeuksista. Tesla väittää, että henkilö erotettiin ainoastaan heikon työpanoksensa vuoksi.

Williams työskenteli Teslalla vuodesta 2011 eri tehtävissä. Syytteen mukaan Williams havaitsi Teslan myyvän susikappaleina palautettuja autoja asiakkaille uudelleen käytettyinä autoina.

Hän epäili sen olevan laitonta tai vähintään vilpillistä. Williams raportoi asiasta esimiehelleen noin vuosi sitten. Sen sijaan, että asiaan olisi millään tavalla puututtu, Williams alennettiin yhtiössä kahteenkin kertaan ennen kuin hänet loputa erotettiin.

”Tälle haasteelle ei ole mitään perusteita. Mr Williamsin kuvaamia autokauppoja ei ole koskaan tapahtunut Teslalla, me emme toimi sillä tavalla. On fakta, että olemme kärjessä kaikissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa, erittäin moni asiakkaamme kertoo ostavansa seuraavaksikin Teslan muiden automerkkien sijaan. Mr Williams erotettiin ainoastaan heikon työpanoksen vuoksi, ei mistään muusta syystä”, Tesla tiedotti.

Julkaistu: 23.2.2018
Kommentoi »