Pojan kanssa Oktoberfestiin nahkahousuissa
Puheenaiheet
Pojan kanssa Oktoberfestiin nahkahousuissa
Kirjailija Jari Tervo saapui torstai-iltana Kati-vaimo rinnallaan remontoidun Helsingin Kaupunginteatterin Myrskyluodon Maija -suurmusikaalin ensi-iltaan.
25.8.2017
 |
Apu

- Katsoin Myrskyluodon Maijaa jo 70-luvulla televisiosta. Koko Suomi katsoi sarjaa ja siksi kaikki tuntevat Myrskyluodon Maijan, Jari Tervo kertoi.

Kesän kirjailijapariskunta oli viettänyt työn parissa, ja Kati Tervolta ilmestyi eilen torstaina uusi romaani Iltalaulaja.

- Juhlistamme kirjojen julkaisuja yleensä hyvällä ruoalla. Tänään katsomme musikaalia, ehkä viikonloppuna sitten. Nyt jääkaapissa on mansikoita ja graavilohta, että saamme hyvät iltapalat kyllä, Kati pohti.

Kaksikko kertoi käyvänsä kulttuuririennoissa "hävettävän vähän".

- Se on sääli. Pitäisi käydä ehdottomasti enemmän. Valitettavasti sohvalta liikahtamatta voi lukea maailman parhaita kirjoja ja katsoa maailman parhaita sarjoja sekä elokuvia, Jari harmitteli.

Pariskunta tykkää katsoa esimerkiksi House Of Cards -sarjaa Netflixiltä.

- Ja pyhinä katsomme koko perheen voimin kaikkien hyväksymää ohjelmaa, mutta itse katson Anna, a lopussa -sarjaa salaa miehiltä, Kati tunnusti.

Syyskuussa Jari puolestaan viettää laatuaikaa poikansa Kallen kanssa.

- Suuntaamme Oktoberfestiin Kallen kanssa. Makkaraa ja olutta, saksalainen osaa tehdä molempia. Olemme myös vuokranneet nahkahousut, Jari paljasti. 

teksti Annika Vuorensola, kuva Petri Mulari

Kommentoi »