Apu

Piritta Hagmanin ero astui voimaan: Uskon aina rakkauteen

Piritta Hagmanin ero astui voimaan: Uskon aina rakkauteen
Pariskunnan välinen kunnioitus ja ystävyys on säilynyt, vaikka toisesta irtipäästäminen on surullista.

Fysioterapeutti, ex-missi Piritta Hagmanin ja jääkiekkoilija Niklas Hagmanin avioero astui voimaan viime joulukuussa. Hyvissä väleissä oleva ex-pariskunta asui yhdessä pitkään erouutisen jälkeen, nyt Niklas on muuttanut omaan asuntoonsa.

- Olemme tehneet eroa rauhallisesti ja pitkään. Toisaalta olemme edelleen perhe ja lapset ovat saaneet pitää meidät molemmat ja elämänsä, jota rakennamme yhdessä, Piritta kertoi Tuplashotti-podcastin tilaisuudessa Helsingissä.

Piritta ja Niklas ovat lomailleet yhdessä kolmen lapsensa kanssa ja aikovat tehdä paljon asioita kesälläkin perheenä.

- Olemme olleet yhdessä 17 vuotta. Niklas on yksi tärkeimpiä ihmisiä elämässäni ja tulee aina olemaan. Tähän komboon onkin mielenkiintoista sitten uuden ihmisen astua, hän nauroi.

Ex-pariskunta myös asuu lähekkäin.

- Välimme ovat varmaan siksi hyvät, että kumpikaan ei ole tehnyt mitään, joka loukkaisi toista syvästi. Meillä on edelleen sama kunnioitus ja ystävyys toisiamme kohtaan. Vaikka on ollut surullinen prosessi päästää toisesta irti, toivomme toisillemme parasta.

Eron syy ei ollut pelkästään pitkä välimatka, josta pariskunta kärsi Niklaksen kiekkouran vuoksi.

- Silti jälkiviisaana voin sanoa, että erillään oleminen on ollut järkyttävän iso haaste. Toisaalta ei Niklaskaan tykännyt olla erossa meistä. Myös hän joutui luopumaan paljosta.

Idealistiksi tunnustautuva Piritta muistuttaa, että täällä eletään vain kerran.

- Tällä hetkellä keskityn lapsiini, ystäviini ja töihin. Olen pirun tyytyväinen elämääni näin. En osaa kuvitella, että toinen ihminen sitä parantaisi. Uskon aina rakkauteen, mutta en tiedä osaanko pyytää enää enempää rakkautta, koska olen jo saanut niin paljon.

Julkaistu: 1.7.2019
Kommentoi »