Piritta Hagman: Muutto perheen kanssa Helsinkiin
Puheenaiheet
Piritta Hagman: Muutto perheen kanssa Helsinkiin
Piritta ja Niklas Hagman jättävät lasten kanssa Porin neljän vuoden jälkeen. Uusi osoite on Lauttasaaressa Helsingissä.

Jääkiekkoilija Niklas Hagman ja Piritta-vaimo ovat eläneet neljä viimeistä vuotta kiekkokauden aikana eri osoitteissa. Piritta on asunut parin kolmen lapsen kanssa synnyinkaupungissaan Porissa. Nikals on välillä kauden aikana majaillut Helsingissä, jossa hän pelaa Jokereiden KHL-joukkueessa.

- Meidän piti asua Porissa vain vuosi, mutta se lipsahti neljäksi vuodeksi. Olemme ehtineet viettää paljon aikaa yhdessä perheenä tässäkin asumisjärjestelyssä, mutta koko ajan tiesin, että järjestely on väliaikainen. Olen hieman ristiriitaisissa tunnelmissa, sillä Pori on aivan ihana kaupunki, muuton keskeltä Bermudan kannu -hyväntekeväisyysturnauksessa piipahtanut Piritta sanoi.

Perheen lapsista Lukas, 9, on kouluiässä ja hänelle muutto on haikein paikka, kun tutut kaverit ja harrastukset jäävät Poriin. Tyttöjen Lilan, 6, ja Elianan, 4, Piritta arvelee sopeutuvan Helsinkiin helpommin.

- Olen suunnitellut, että teen syksyllä 2-3 päivää viikossa töitä, että lasten laskeutuminen uuteen paikkaan ja harrastuksiin olisi mahdollisimman mutkatonta.

Piritta on koulutukseltaan fysioterapeutti. Viime vuosina hän on laajentanut osaamistaan. Hän toimii doulana ja on kiinnostunut äitiysfysioterapiasta. Hän on kouluttautunut myös personal traineriksi ja pilatesohjaajaksi.

- Muuton syynä on syynä myös se, että meillä on pääkaupunkiseudulla paremmat työllistysmismahdollisuudet. En usko, että muutamme tästä enää, mutta kiekkoammattilaisen vaimona mikään ei ole varmaa.

Kommentoi »