Apu

Piritta Hagman: Ero vei lapset eri kaupunkeihin – joulun jälkeen edessä muutos

Piritta Hagman: Ero vei lapset eri kaupunkeihin – joulun jälkeen edessä muutos
Puolisostaan Niklas Hagmanista eronnut Piritta Hagman on joutunut ajamaan viikonloppuisin Helsinkiin vanhempien lapsiensa luo.
Julkaistu: 25.11.2019

Keväällä 2018 eronneet Piritta ja Niklas Hagman ovat joutuneet tänä syksynä asettumaan lastensa kanssa eri kaupunkeihin. Ex-pariskunta asui pitkään saman katon alla ja samassa kaupungissa, mutta nykyään Piritta asuu nuorimmaisen Eliana-tyttären kanssa lapsuudenmaisemissaan Porissa, Niklas toistaiseksi vanhempien lasten, Lukaksen ja Lilan kanssa Helsingissä.

- Toinen jalkani on Porissa, toinen Helsingissä. Ostin ison omakotitalon Porista ja teen siellä pientä pintaremonttia. Muutin sisään sillä asenteella, että vaihdan vain pari tapettia, mutta parempi korjata tässä vaiheessa juttuja, jotka häiritsevät. Olen aina unelmoinut kodista, jonne mahtuvat toimiston lisäksi lapset, heidän ystävänsä ja vieraatkin, Piritta kertoi World Vision -illassa, jossa etsittiin kummeja kehitysmaiden lapsille.

Viikonloppuisin Piritta on ajanut Porista Helsinkiin tapaamaan vanhempia lapsiaan.

- Ensimmäistä kertaa elämässäni olen kärsinyt selkävaivoista eikä mikään treenimäärä meinaa riittää. Arvostan todella ammattikuskeja.

Tilanne ei ole ollut ideaali, joten tulevaisuudenkuvioistaan Piritta vastasi napakasti.

- Jossain samassa kaupungissa ollaan joulun jälkeen.

– Takana on pitkä työputki, joten yritän nyt ottaa löysemmin. Haluan kuulostella mihin suuntaan lähteä, myös muusikkona ja valokuvaajana tunnettu Riku Nieminen miettii.

– Olen muuttamassa puolet pienempään asuntoon Turussa, mutta siellä on kotistudio. Koska asustelen yksin, en tarvitse hirveästi tilaa, jutteli kansainvälistä uraa luova Robin.

Tilaisuudessa läsnä olivat myös silpomisen vastaisen työn asiantuntijat Annette Gothóni ja Ujuni Ahmed.

Psykoterapeutti Maaret Kallio on noussut oivaltavilla kolumneillaan valtakunnan tunnetuimmaksi neuvojaksi.

– Työstä on etua myös omassa elämässä, mutta kyllä meilläkin riidellään.

Ellinoora on kiertänyt uuden levynsä vuoksi koko syksyn ja aikoo suunnata ulkomaille lomailemaan viimeisten keikkojen jälkeen.

– Viimeistelen juuri esikoisalbumiani, jonka pitäisi ilmestyä alkuvuodesta, kertoi laulaja Ilta.

Kommentoi »