Tuulilasi

Pikkuautofanit huomio! – Nissan esittelee Pariisissa uuden räväkän MicranPikkuautofanit huomio! – Nissan esittelee Pariisissa uuden räväkän Micran

Nissan on julkistanut Pariisin autonäyttelyn alla videon, jossa se kiusoittelee uutta Micraa. Nissanin pienin karistaa samalla söpöilyt ja tuo tilalle aggressiivisemman ilmeen.
Teksti Max Lange
Kuvat Kuvakaappaus / Nissan

Videolla näkyvät auton uudet etu- ja takavalot, jotka ovat selkeästi aiempaa kulmikkaammat ja terävämmät. Videolla Micran väri vaihtuu myös tiuhaan tahtiin, mikä kertoo autoon olevan tarjolla lukuisia erilaisia värivaihtoehtoja.

Auton muotoilu on salakuvien sekä nyt näytettyjen kiusoittelukuvien perusteella säilyttänyt pääosin vuosi sitten esitellyn Sway-konseptiauton rohkeat muodot. Auto kasvaa luultavasti myös tuntuvasti kokoa uuden mallin myötä. Lisäksi Micraa tarjotaan jatkossa mitä luultavammin ainoastaan viisiovisena.

Nissan Micran julkistus tapahtuu Pariisin autonäyttelyn mediapäivänä 29.9. Tuulilasi.fi seuraa tiivisti Pariisin tapahtumia.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 23.9.2016