Tuulilasi

Pikku-Pösö 208 päivittyi – hiilidioksidipäästöt alle 79 g/km!


Peugeot on tuonut jo kolmen vuoden ikään ehtineeseen 208-malliin ensimmäisen faceliftin. Mistään radikaalista muutoksesta ei kuitenkaan ole kyse.
Kuvat Peugeot

Ulkoisesti suurimpia muutoksia ovat kohdanneet etu- ja takavalot, jotka ovat nyt toteutettu ledeillä. Puskuri on uusi, ja keula on saanut muutamia kromilisäyksiä.

Sisätiloihin on luonnollisesti tehty pieniä parannuksia. Kosketusnäyttö on nyt myös saanut Mirror Screen -ominaisuuden, joka osaa näyttää matkapuhelimen toiminnot auton 7-tuumaiselta näytöltä.

Uutta on myös uusi GT Line -varustelutaso, joka tuo GTi-mallin sporttisia yksityiskohtia tavallisempiin malleihin. Moottoripuolella on uusi turboahdettu 1,2 PureTech 110, joka on ennestään tuttu 308-mallista.

1,6-litraisesta turbodieselistä on useita tehoversioita, ja kaikkien moottoreiden päästöt ovat alle 95 g/km. Taloudellisin vaihtoehto kuluttaa tehtaan mukaan 3,0 l/100 km ja sen CO2-arvo on 79 g/km.

Uudistettu Peugeot 208 esitellään Geneven autonäyttelyssä ja sen myynti alkaa kesällä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Julkaistu: 19.2.2015