Piia Koriseva: Halvauksen jälkeen uusi ura
Puheenaiheet
Piia Koriseva: Halvauksen jälkeen uusi ura
Aivoinfarkti kuusi vuotta sitten opetti Piia Korisevaa arvostamaan terveyttä. Nyt hän on kouluttautunut liikunta-alalle.
Julkaistu 11.6.2014
Apu

Piia Koriseva sai vuonna 2008 aivoinfarktin ja joutui pitkäksi aikaa pyörätuoliin. Halvauksesta kuntoutuminen on sujunut niin hyvin, että Piia valmistui vasta personal traineriksi.

- Olen ihan innoissani. Minulla on jo kalenteri täynnä asiakkaita. Tapaan heitä Helsingissä, Turussa ja Paimiossa, jossa asun. Talveksi tein sopimuksen Jounin kaupan kanssa. Äkäslompoloon tulee kuntokeskus, jossa treenautan asiakkaita sesonkien aikaan.

Halvaantuminen opetti Piiaa arvostamaan terveyttä. Sitä hän painottaa myös asiakkailleen.

- Jouduin tekemään halvauksen jälkeen todella paljon töitä, että sain itseni kuntoon. Asiakkaat eivät uskalla ärripurrata minulle. Jos joku sanoo, ettei hän pysty, sanon, että varmasti pystyt! Siinähän sulla on kaksi tervettä jalkaa!

Piia erosi avopuolisostaan ja lasten isästä kaksi vuotta sitten. Heillä on kolme poikaa, jotka asuvat vuoroviikoin kummankin vanhemman luona.

- Kun pojat ovat isällään, teen hulluna töitä. Poikien ollessa minulla keskityn heihin. Meillä on lasten isän kanssa loistavat välit.

Uutta miestä Piian elämään ei ole vielä löytynyt.

- Ei ole kukaan mies huolinut, olen tälläinen vanhanpiiantekele nyt. Yksi mies tuli vasta sanomaan minulle, ettei minuun uskalla ottaa yhteyttä. Saa ottaa. Kesähän on romanssille otollista aikaa, Piia sanoi viikonloppuna IskelmäParatiisissa Ikaalisissa.

Kommentoi »