Tuulilasi

Pettymys - Toyota ei tuokaan tuotanto-Supraa Geneveen?


Japanilainen Best Car -lehti kertoi eilen, että Toyota olisi julkistamassa kauan odotetun uuden Supran ensi viikolla alkavassa Geneven autonäyttelyssä.
Kuvat Toyota

Lehti julkaisi jopa kuvia autosta, niiden aitoudesta ei ole tosin varmuutta. Toyota julkisti myös oman tiiserikuvansa Suprasta, mutta Autocarin tietojen mukaan se ei silti välttämättä ole julkistamassa katuautoversiota vielä Genevessä.

Tuoreimpien tietojen mukaan siellä nähtäisiin ainoastaan Supran kilpa-automalli GTE. Katuautoversio ollaan julkaisemassa lehden tietojen mukaan vasta New Yorkissa kuukautta myöhemmin.

Monille faneille tämä on pettymys, sillä he olisivat halunneet nähdä, miltä Supra näyttää sisältä – kilpaversion sisutus on varmasti paljonkin riisutumpi ja pelkistetympi. Puhumattakaan siitä, että moni olisi taatusti halunnut kuulla jo nyt niemen omaan tuotantoauton suorituskyvystä ja moottoriratkaisuista.

Tuotantoversiota pitänee siis odottaa vielä jonkin aikaa, mutta joka tapauksessa se on pieni aika verrattuna siihen, että edellinen uusi Supra nähtiin 15 vuotta sitten.  

Julkaistu: 21.2.2018