Pete Parkkonen ja Anu Sinisalo: Tämä on ollut vaikeinta Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa
Puheenaiheet
Pete Parkkonen ja Anu Sinisalo: Tämä on ollut vaikeinta Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa
Pete Parkkonen, 24, ja Anu Sinisalo, 48, kilpailevat sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -finaalissa.
21.11.2014
 |
Apu

Pete Parkkonen, 

Missä vaiheessa ymmärsit, että selviydyt kilpailussa finaaliin? - Olen joka viikko yllättänyt itseni. Ehkä salaisuuteni on ollut se, että olen halunnut oppia ja jaksanut treenata viikko toisensa jälkeen.

Mikä on ollut vaikeinta? - Useina viikkoina töiden ja tanssitreenien aikataulujen yhdistäminen on ollut aika haastavaa. Kaikkihan on järjestelykysymyksiä, mutta kovaa olen joutunut menemään.

Ketkä ovat äänestäneet sinua? -  Todella monenlaiset ihmiset ovat tulleet sanomaan, että ovat äänestäneet. Ihmiset lähestyvät raitiovaunupysäkeillä, metrossa ja kaupassa. Palautteista tulee todella hyvä mieli.

Kuka on ollut elämässäsi merkityksellisin ihminen? Miksi?

-  Isä ja äiti. Heidän syystä pääosin minusta on tullut tällainen. Elämänasenteeni on heiltä peritty. 

Kolme asiaa, jotka haluat vielä tehdä elämässäsi? - Edistää kunnianhimoisesti uraani. Hypätä laskuvarjolla. Ja käydä niin monessa maassa, kuin minulla on ikävuosia. Nyt maita on koossa jo 26.

Miten tanssit jatkuvat TTK:n jälkeen?  - Pyrin jatkamaan tanssia jossain muodossa ainakin kerran viikossa. Keikoilla huomaan jo itsekin, kuinka tanssitaito vaikuttaa lavaesiintymiseen, liikkumiseen ja kestävyyteen.

Anu Sinisalo, 48

Missä vaiheessa tajusit, että selviydyt kilpailussa finaaliin? - Olen mennyt viikko kerrallaan, tehnyt niin hyvin kuin osaan. Välillä en ole onnistunut niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta se kuuluu ohjelman henkeen.

Mikä on ollut vaikeinta?  Jättää taakse edellisen viikon tanssi ja ottaa haltuun uusi.

Ketkä ovat äänestäneet sinua?   - Monet ikäiseni naiset ovat tulleet kertomaan, että he ovat äänestäneet. Olen aina yllättynyt, kun ihmiset tunnistavat minut, kun olen aamulla lenkittämässä koiraani. Ulkoiluasussani ei ole cha cha -glamouria.

Kuka on ollut merkityksellisin ihminen elämässäsi? Elämässäni on monta merkityksellistä ihmistä. Tämän työn yksi parhaimpia puolia on juuri se, että saan tutustua uusiin, hienoihin ihmisiin.    

Kolme asiaa, jotka haluat vielä tehdä elämässäsi?  Eihän kolme riitä mihinkään! Haluan tehdä vielä vaikka mitä. Tämä kilpailuun osallistuminen oli yksi niistä. Tämä on vain niin hienoa!

Miten tanssit jatkuvat TTK:n jälkeen?  Tanssi jatkuu erilaisissa muodoissa, sullä se tuo iloa arkeen sekä puhdistaa mieltä ja kehoa. Tanssista voi nauttia vaikka omassa olohuoneessa. Musiikki täysille ja antaa mennä.

 Tanssii tähtien kanssa -finaali MTV:lla sunnuntaina kello 19.10.

Kommentoi »