Tuulilasi

Pesua kosteilla liinoilla

Pesua kosteilla liinoilla
Kevyesti likaantunut auto pyyhkäisemällä puhtaaksi? Maailman johtava autonhoitotuotteiden kehittäjä Armor All tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Armol All -pesuliinoilla auton pesu sujuu valmistajan mukaan nopeasti ja helposti ilman vettä. Pesuliinojen käyttöä suositellaan silloin, kun auto ei ole niin likainen, että se pitäisi pestä tai pesettää. Isoilla, kostutetuilla liinoilla auton puhdistus käy kuulemma nopeasti.

Liinoilla voidaan samanaikaisesti puhdistaa, kiillottaa ja suojata – eikä niitä käytettäessä tarvita huuhtelua tai kuivausta. Koko työ on valmis 10–15 minuutissa. Armor All Car Wash -liinoilla maalipinnalle väitetään syntyvän kaunis kiilto ja suoja. Erillistä kuivausta ei liinoja käytettäessä tarvita.

Liinoilla pestessä auton pesuun kuluu noin puolet siitä ajasta, mitä pesusienellä ja letkulla pestessä kuluu. Pehmeä liina sisältää auton maalipinnoille suunniteltuja puhdistus- ja kiillotusaineita, joista jää suojaava kerros. Puhdistavat aineet haihtuvat nopeasti, joten pintaa ei tarvitse erikseen kuivata.

Koska liinassa olevat tehoaineet haihtuvat nopeasti, tulisi pesu suorittaa jäähtyneelle maalipinnalle. Pesun helpottamiseksi isokokoinen (33 × 38 cm) liina taitetaan neljään osaan. Jokaisella pyyhkäisyllä käytetään liinan puhdasta osaa.

Armor All Car Wash Wipes -pesuliinat on pakattu helposti suljettavaan pussiin. Yhdessä pussissa on kymmenen isoa pesuliinaa, jotka riittävät noin kolmeen pesuun. Pakkauksen suositushinta on 9,90 euroa.

Amerikkalainen Armor All tuoteperhe sisältää laajan valikoiman autonhoitotuotteita ja puhdistusaineita niin auton sisä kuin ulkopuoliseen puhdistukseen. Tarvikeliikkeiden ja marketien myymiä tuotteita tuo Suomeen S&N Osakeyhtiö, puh. (09) 478 600.

Pekka Virtanen

Julkaistu: 21.7.2004
Kommentoi »