Perheenlisäystä odottavat Krista Kosonen ja Antti Jokinen harvinaisessa yhteiskuvassa
Puheenaiheet
Perheenlisäystä odottavat Krista Kosonen ja Antti Jokinen harvinaisessa yhteiskuvassa
Ohjaaja-näyttelijäpariskunnan mukaan yhdessä työskentely sujui hyvin.
Julkaistu 3.9.2015
Apu

Näyttelijä Krista Kosonen ja hänen ohjaajapuolisonsa Antti Jokinen poseerasivat harvinaisessa yhteiskuvassa Kätilö-elokuvansa kutsuvierasensi-illassa keskiviikkoiltana Helsingin Finlandia-talolla. Krista näyttelee pääosan Antin ohjaamassa elokuvassa, joka sijoittuu Lapin sodan aikaiseen maailmaan ja perustuu Katja Ketun samannimiseen romaaniin.

– Antin kanssa on todella kiva tehdä hommia. Mitä paremmin tunnen työkaverin, sitä paremmin voin tähän luottaa. Myös kommunikointi on nopeampaa, kun ei tarvitse arvailla, mitä toinen tarkoittaa. En yhtään ihmettele, että maailmallakin on paljon työpareja, jotka ovat yhdessä myös siviilissä, Krista kertoi aiemmin viikolla Apulle.

Antti ja Krista tapasivat kolme vuotta sitten ilmestyneen Puhdistus-elokuvan kuvauksissa ja kihlautuivat viime kesänä. He eivät ole kuitenkaan näyttäytyneet aiemmin yhteiskuvissa. 

Kätilö-elokuvan lisäksi pariskunnan elämässä on muutenkin meneillään suuria mullistuksia, sillä he odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka on määrä syntyä syksyllä. Katri Niskasen suunnittelemassa puvussa ensi-illassa esiintynyt Krista on silminnähden onnellinen perheenlisäyksestä.

– Olen todella hyvillä fiiliksillä odotuksen suhteen. En osaa vielä oikein sanoa, kuinka pitkäksi aikaa jään äityslomalle. Aika näyttää, Krista kertoi. 

Kommentoi »