Apu

Pelottavatko Pohjois-Korean ydinkokeet Jaajo Linnonmaa ja Jussi Heikelä?


  - Pohjois-Korea ei ole ainoa, jolla on ydinase. Tässä tilanteessa on pelottavaa ainoastaan se, että nyt kaikki tuijottavat yhteen paikkaan, kun pitäisi katsoa koko kuvaa, Jaajo arveli eilen Radio Gaalassa Kattilahallissa ja siirsi kysymyksen vuoden radiotoimittaja-kilpailun suosikilleen Jussi Heikelälle
Kuvat Jaakko Jaskari

  - Pohjois-Korea ei ole ainoa, jolla on ydinase. Tässä tilanteessa on pelottavaa ainoastaan se, että nyt kaikki tuijottavat yhteen paikkaan, kun pitäisi katsoa koko kuvaa, Jaajo arveli eilen Radio Gaalassa Kattilahallissa ja siirsi kysymyksen vuoden radiotoimittaja-kilpailun suosikilleen Jussi Heikelälle.

- Minua ei pelota Pohjois-Korean ydinkokeet yhtään. Sama kuin saksalaiset olisivat olleet 30-luvun Saksassa huolissaan siitä, että puolalaisilla on hevosia.

Tässä sarjassa kysymme ajankohtaisilta ihmisiltä ajankohtaisista asioista. Jussi Heikelä oli eilen pidetyssä Radio Gaalassa ehdolla vuoden radiotoimittajaksi. Jaajo Linnonmaa on voittanut tittelin viimeksi vuonna 2011. Eilen vuoden radiotoimittajaksi valittiin NRJ:n Tuija Pehkonen.

Julkaistu: 14.2.2013