Paula Koivuniemi: "En pelkää enää mitään"
Puheenaiheet
Paula Koivuniemi: "En pelkää enää mitään"
Koivuniemi saattaa silti itkeä tirauttaa kuolinilmoituksia lukiessaan, etenkin jos nuori ihminen on sattunut kuolemaan.
5.5.2018
 |
Apu

Suomalaisten kestosuosikkeihin jo 1960-luvulta lähtien kuulunut Paula Koivuniemi on ollut pitkän uransa aikana uskomattoman tuottelias. Hän on kiertänyt Suomen moneen otteeseen, levyttänyt kymmeniä albumeja, laulanut tuhansia kertoja hittejään konserteissa ja klubeilla – ja nyt tulossa on jälleen uusi täyspitkä.

Koivuniemen vuosikymmeniä kestäneet automatkat keikkapaikkojen välillä ympäri Suomea ovat vaihtuneet vähitellen juna- ja lentomatkoihin.

– Miljoonia kilometrejä, samoja teitä vuodesta toiseen. Hirven takajalatkin ovat joskus kopsahtaneet autoon, mutta hengissä on selvitty. Suojelusenkelit ovat olleet kyllä mukana.

Kuolemaa Koivuniemi ei pelkää, mitä nyt itkeä tirauttaa kuolinilmoituksia lukiessaan, etenkin jos nuori ihminen on sattunut kuolemaan.

– Minä en pelkää enää mitään.

Haaveitakin vielä on: se, että Laura-manageri hankkisi lentolupakirjan, ja Koivuniemi voisi vuokrata yksityiskoneen keikkojaan varten.

– Nyt hankit sen tänä kesänä, Koivuniemi käskyttää tomerasti vieressä istuvaa manageriaan.

– Ajattele! Sinä, minä ja Siru-koira taivaalla, Oliver-kissa kopassaan! Voi jumankauta! Se vielä toteutetaan, ennen kuin lopetan.

Kommentoi »