Tuulilasi

Pariisi: Espace on Renaultin lippulaivamalli


Uusi Renault Espace pohjautuu pitkälti vuosi sitten Frankfurtin autonäyttelyssä esiteltyyn Initiale Paris -konseptiautoon.
Kuvat Renault

Espacen ura on jo 30-vuoden mittainen. Uusi Espace noudattaa alkuperäisiä perusperiaatteitaan, joihin kuuluvat muun muassa tilava, valoisa ja muunneltava matkustamo ja mukava matkanteko sekä kuljettajalle että kaikille viisi- tai seitsemänpaikkaisen mallin matkustajille.

Auton suunnittelussa ja valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota sisätilojen nerokkaaseen muunneltavuuteen, jossa Espace on ollut myös esikuvana muille autoille.

Auto on entistäkin mukavampi ajaa, sillä isosta koostaan huolimatta Espace on hämmästyttävän ketterä ja dynaaminen. Tämän on aikaan saanut mm. se, että uusi Espace on 250 kg edeltäjäänsä kevyempi.

Espacessa on Renaultin Multi-Sense ® -järjestelmä, joka koordinoi ajonautintoon sekä matkustusmukavuuteen liittyviä järjestelmiä kuten 4Control® alustaa, elektronisesti ohjattua iskunvaimentimien säätöä, matkustamon valaistusta sekä äänen tunnelmaa, jotka kuljettaja voi personoida ja valita aina kulloisenkin mielihalunsa mukaan.

Samalla Renault esittelee autonäyttelyn yhteydessä korkeatasoiset Initiale Paris varustetasot, jotka ovat saatavissa uuteen Renault Espaceen ja Clioon. Initiale Paris -tunnus tarkoittaa, että autot tarjoavat tavallisia malleja viimeistellymmät sisätilat ja paremman varustelutason.

Lue myös:

Renaultin tila-auto uudistuu

Suomalan tuomio: Auto, joka loi tilan!

Löydät kaikki Pariisin autonäyttelyn uutuudet Tuulilasin netistä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Julkaistu: 2.10.2014