Paluun tehnyt Erin: "Halusin mennä toiseen ääripäähän"
Puheenaiheet
Paluun tehnyt Erin: "Halusin mennä toiseen ääripäähän"
Erin Anttila päätti tänään 1,5 vuoden hiljaiselon. Uusien kappaleiden lisäksi tauon aikana laulajan perheeseen syntyi toinen poika.
Julkaistu 6.5.2016
Apu

Erin palasi puolentoista vuoden keikkatauon jälkeen julkisuuteen, kun laulajan Sydäntä särkee -kappale julkaistiin tänään. Kappale tuo esille vähän toisenlaista Eriniä.

– Edelliset biisit olivat kujeilevia, Toiset mimmit -kappaleen hengessä. Nyt tuli vahvasti fiilis, että halusin mennä toiseen ääripäähän, ja syntyi Sydäntä särkee -kappale.

Erinille ja tämän kitaristi-puolisolle Vesa Anttilalle syntyi viime heinäkuussa toinen poika. Perheenlisäys on tuonut lähinnä aikatauluhaasteita.

– Tämä on siitä mahtava ammatti, että tarvittaessa voi tehdä vaikka päivän viikossa töitä, jos lapset ovat kipeänä. En ole missään vaiheessa lasten syntymien jälkeen lopettanut täysin biisien tekemistä. Luovuus vaatisi peukaloiden pyörittelyä, ja sille ei ole lasten kanssa ollut niin paljon aikaa. Siksi edellisen levyn ilmestymisestä ehti kulua kolme vuotta.

Kesällä Erin aikoo tehdä jonkin verran keikkoja, joilla myös vaimonsa bändissä soittava Vesa kiertää mukana. Perheellä on hyvä tukiverkosto.

– Lapset kiertävät välillä meidän mukana, välillä jäävät hoitajien kanssa kotiin. Menemme sen mukaan, mikä on heille parasta. Äiti, siskoni ja mieheni sisko asuvat ihan lähellä. Toisen lapsen kanssa kaikki on tuntunut jo tutulta, suurimmat muutokset arjessa olivat ensimmäisen lapsen kohdalla. Nyt vain mietin, että miten tuntui, että sen ekan lapsen kanssa oli muka niin kiire. 

Erinin kolmas sooloalbumi julkaistaan syksyllä.

Kommentoi »