Päivi Räsäsen huikea muodonmuutos: "Pyöräilin joka päivä 30 kilometriä"
Puheenaiheet
Päivi Räsäsen huikea muodonmuutos: "Pyöräilin joka päivä 30 kilometriä"
Kuusi kiloa hoikistuneella Päivi Räsäsellä on nykyään enemmän aikaa niin liikunnalle kuin perheelleenkin.
Julkaistu 8.12.2015
Apu

Kansanedustaja Päivi Räsäsen olemus hehkuu nuorekkaampana ja virkeämpänä kuin pitkiin aikoihin. Kun sisäministerin raskas salkku vaihtoi omistajaansa kesän korvilla, Räsänen laittoi elämäntapansa remonttiin ja pudotti samalla painoaan kuutisen kiloa.

– Aloin pyöräillä joka päivä 30 kilometriä ja uin ja sauvakävelin vielä lisäksi. Vaikka pidinkin hirveästi ministerinhommasta, on siinä omat hyvät puolensa, että ne tehtävät jäivät, hyväntuulinen Räsänen jutteli Linnan juhlissa Niilo-puolisonsa vierellään.

Räsäsellä on ollut viime aikoina enemmän aikaa myös lapsilleen, lapsenlapsilleen ja aviomiehelleen. Hän toivoo, että pariskunta ehtisi tulevana talvena yhteisille hiihtolenkeille. Heillä on ollut tapana viettää hääpäiväänsäkin hiihtoladuilla.

– Viime vuonna juhlimme 30-vuotispäiväämme, ja otin sen kunniaksi vapaapäivänkin. Juuri silloin tapahtui kuitenkin Kööpenhaminan terrori-isku, ja jouduin lähtemään pikavaroitusajalla Tanskaan. Onneksi nyt on taas mahdollisuus viettää hääpäivää hiihdellen, Räsänen naureskeli. 

Kommentoi »