Mondo

Päivän Apu 17.2.2019: Euroopan kaupunkilomat – vinkit viiteen eri kaupunkiin!

Päivän Apu 17.2.2019: Euroopan kaupunkilomat – vinkit viiteen eri kaupunkiin!
Haaveiletko kaupunkireissusta Eurooppaan? Kokosimme yhteen viiden kaupungin vinkit. Ei muuta kun seuraavaa matkakohdetta valitsemaan! Päivän Apu on juttupaketti, joka pureutuu yhteen aiheeseen päivittäin. Sunnuntaisin vuorossa on matkailu.

Berliini on suosittu kaupunkikohde, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Hyggeilyä, vegeilyä tai punaista samettia – näissä Berliinin majapaikoissa nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Laivaristeilyn tai runsaan kolmen tunnin junamatkan päässä Suomesta on miljoonakaupunki, joka hakee vertaistaan. Pietari on täynnä myönteisiä yllätyksiä.

Vaikka Pietari on suuri, lyhyenkin matkan aikana ehtii kokea paljon. Tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat keskustassa aivan kävelyetäisyydellä. Liikaa ei kannata ahnehtia yhdellä reissulla, sillä Pietariin pääsee aina takaisin!

Jos kaipaat ruokaelämyksiä, on Budapest oiva kohde. Etsit sitten sesongin herkkuja, vegaanista katuruokaa tai perinteistä unkarilaista, kannattaa näissä paikoissa ruokailla Budapestin-reissulla.

Espanjan pääkaupungin tunnelmallisimmat ruokapaikat löytyvät puolestaan kauppahalleista. Ruokailun ohessa pääsee seuraamaan paikallisten ruokaostosten tekoa ja nauttimaan puheen sorinasta. Valitsimme viisi käymisen arvoista mercadoa.

Lue koko artikkeli: Madridin mercadot

Englannin pääkaupunki on oiva matkakohde, koska siellä on aina koettavana jotain uutta ja kiinnostavaa. Tässä vinkit Lontooseen valokuva- ja nykytaiteen ystäville sekä kasvihuone, joka on nähtävyys itsessään.

Löydät kaikki kaupunkilomailuun liittyvät artikkelimme Kaupunkilomat-sivulta.

Päivän Apu on juttupaketti, joka pureutuu yhteen aiheeseen päivittäin. Sunnuntaisin vuorossa on matkailu.

Julkaistu: 17.2.2019
Kommentoi »