Pääkirjoitus: Uudet kujeet!
Puheenaiheet
Pääkirjoitus: Uudet kujeet!
Päätoimittaja Marja Aarnipuro: "Uusi vuosi tuo uudet tuulet Apuun. Taitavien tekijöidemme joukkoon liittyy uusia kiinnostavia nimiä."
Julkaistu 29.12.2014
Apu

Uusi vuosi tuo uudet tuulet Apuun. Taitavien tekijöidemme joukkoon liittyy uusia kiinnostavia nimiä. Ensi viikolla pääsette tutustumaan paremmin toimittaja Tuomas Enbuskeen, joka alkaa puntaroida yhteiskunnallisia asioita vuorotellen Markus Leikolan kanssa. Tuomas aloittaa palstansa numerossa 2/2015.

Sankarimatkailija Arman Alizad liittyy kolumnistiemme joukkoon. Arman on myös luvannut tehdä syksyllä Apuun juttusarjan tuoreimmilta reissuiltaan. Lisää Armanista voitte lukea numerosta 3/2015.

Terveys on tärkeä osa Apua. Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa jatkossakin lukijoidemme terveyskysymyksiin. Ja niitähän riittää! Keväällä keskitymme myös painonhallintaan ja siihen, mitä jokainen voi itse tehdä terveytensä hyväksi. Syksyn suuressa terveyssarjassa kysymme, millaisia kansantaudit ovat kumppaneina ja miten niiden kanssa pärjää.

Avun lukijat rakastavat luontoa ja puutarhatöitä. Siksipä tarjoamme teille keväällä asiantuntevan ja opastavan 5-osaisen puutarhasarjan.

Kesällä Avussa on paljon viihdyttävää luettavaa ja enemmän ristikoita. Suosittu dekkaristi Jarkko Sipilä kirjoittaa meille jännittävän jatkosarjan. Kesä-Apu tutustuu myös ihaniin kylähulluhin ja esittelee Unescon maailmanperintökohteet. Toivottavasti viihdytte tänäkin vuonna kanssamme. Avulla on 421 000 lukijaa. Toivotamme erinomaista uutta vuotta teistä jokaiselle!

Kommentoi »