Apu

Pääkirjoitus: Apu lupaaPääkirjoitus: Apu lupaa

Marja Aarnipuro: "Annamme lukijoillemme vuodelle 2014 vain lupauksia, jotka varmasti pidämme."
Teksti Marja Aarnipuro

Uudenvuoden lupauksista on taipumusta lipsua, mutta me täällä Avun toimituksessa emme tee niin. Annamme lukijoillemme vuodelle 2014 vain lupauksia, jotka varmasti pidämme.

Lupaamme hoitaa talviolympialaiset huolella. Teemme kisoista ja niiden televisioinneista kattavan ennakkopaketin numeroon 6. Lähetämme Sotšiin kokeneen työparin. Toimittaja Susanna Luikku ja valokuvaaja Timo Pyykkö välittävät Avun lukijoille olympialaisten huippuhetket ja urheilusankareiden haastattelut. Kisoja seurataan sekä lehdessä että verkkosivuillamme osoitteessa www.apu.fi.

Lupaamme myös kertoa teille kevään aikana eurooppalaisen päätöksenteon taustoista. Esittelemme Kohti eurovaaleja -juttusarjassa Brysseliin pyrkiviä ehdokkaita ja vertailemme puolueiden linjanvetoja.

Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen lupaa jatkossakin vastata lukijoiden terveyskysymyksiin. Ilahdutamme teitä kerran kuussa legendaarisen Hannu Hautalan luontokuvilla. Rikostoimittaja Hannes Markkula on luvannut jatkaa mysteeriensä sarjaa. Tulossa on myös neuleohjeita, kuluttajatestejä sekä kesädekkari!

Lupaamme tehdä vuonna 2014 runsaita teemanumeroita. Tulossa on matkailua, sydänterveyttä, iskelmää, raveja, lemmikeitä, metsäasiaa, puutarhanhoitoa, ekologista elämäntapaa ja paljon muuta.

Onnellista uutta vuotta, armaat lukijamme!

Julkaistu: 27.12.2013