Apu

Outi Mäenpää täyttää 60: ”Hain apurahaa projektiin, jossa opettaisin vangeille vuorovaikutusta – Haluan tutkia naisen aggressiota”

Outi Mäenpää täyttää 60: ”Hain apurahaa projektiin, jossa opettaisin vangeille vuorovaikutusta – Haluan tutkia naisen aggressiota”
– Kun nainen vanhenee, työt vähenevät vaikka itse kokee, että paranee koko ajan. Se on suuri ristiriita, Mäenpää pohti Jussi-gaalassa.
Julkaistu: 16.9.2021

Näyttelijä Outi Mäenpää täyttää helmikuussa 60 vuotta.

– Minulla tulee lokakuun puolessa välissä ensi-iltaan Vuosisadan häät, joten se on työllistänyt minua viime aikoina. Lisäksi lähden pian Teneriffalle kuvaamaan JP Valkeapään kanssa. Töitä on ollut niin kivasti, että on ihan lottovoittajan olo tämän koronakurimuksen jälkeen!

Syntymäpäiviä Mäenpää pitää ammatillisesti haasteellisena asiana.

– En voi sille mitään, että vanhenen enkä aio leikellä itseäni. Mutta sanotaan näin, että olen työstänyt tätä ja nyt puhun jo aiheesta. Siinä on se surullinen puoli, että kun nainen vanhenee, työt vähenevät vaikka itse kokee, että paranee koko ajan. Se on suuri ristiriita.

Mäenpää kertoi energiaa olevan valtavasti työntekoon, kun lapset ovat aikuisia.

– Hain juuri apurahaa isoon projektiin, jossa opettaisin vuorovaikutusta vangeille. Haluan tutkia naisen aggressiota. Kirjoitan myös leffa- ja tv-käsikirjoituksia, kauheasti asioita. Minun kohdallani näyttää siltä, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kiinnostun laajemmin asioista.

1 kommentti