Tuulilasi

Ostaisitko tämän vanhan poliisi-Volvon 20 tonnilla? − Kaikki poliisivarusteet mukana!


Yhdysvaltojen Craigslistissä on myynnissä erikoinen vanha Volvo 240 poliisiauto. Kuvien perusteella erinomaisessa kunnossa olevan auton hintapyynti on huimat 23 900 dollaria.
Teksti Max Lange
Kuvat Craigslist

Tämä lähellä Washington DC:tä sijaitseva Volvo on todella harvinainen tapaus, varsinkin tässä kunnossa. Vuosimallin 1984 Volvo 240 on aloittanut uransa Virginian osavaltiossa Fairfaxin piirikunnan poliisiautona. Auton päätettyä poliisiuran siirtyi se floridalaisen eläkeläismiehen omistukseen, ja autoa on säilytetty aina viileässä tallissa.

Auton nyt myyvä omistaja on palauttanut Volvon huolellisesti alkuperäiseen poliisiasuunsa. Auton mukana tulevat sireeni- ja radiolaitteet ovat kaikki alkuperäistä vastaavia. Volvo on dokumentoitu erinomaisesti, ja siitä löytyvät kaikki huoltopaperit uudesta asti.

Hyvä alkuperäiskunto ja alkuperäisen kaltainen ulkoasu tarkoittavat, että auton nykyinen omistaja pyytää Volvosta todella korkeaa hintaa. 23 900 dollaria on euroissa noin 20 000. Se on huomattavasti kalliimpi kuin muut saman ikäluokan Volvot Craigslistissä.

Lähde: Craigslist

Julkaistu: 31.8.2017