Tuulilasi

Ossi Oikarinen DTM-sarjaan tiimimanageriksi

Ossi Oikarinen DTM-sarjaan tiimimanageriksi
Tuulilasin, Urheilulehden ja C Moren huippuasiantuntija Ossi Oikarinen palaa takaisin rata-autoilun DTM-sarjaan.
Julkaistu: 6.4.2017
Oikarinen on tehnyt tätä kautta koskevan sopimuksen BMW:n Team RMR:n kanssa. Oikarinen toimii DTM-sarjassa debytoivan tallin tiimimanagerina. Hän jatkaa edelleen työtään Tuulilasissa ja Urheilulehdessä sekä C Moren F1-lähetysten asiantuntijana. Oikarinen osallistuu myös kiihdytysautojen SM-sarjaan, joten luvassa on ennätyskiireinen kesä.
Paluun syyksi Oikarinen sanoo vanhat kollegat.
"Minulla on tosi läheisiä ja kokeneita kollegoja BMW-Sauberin ja DTM:n ajoilta, jotka ovat mukana tässä projektissa ja he houkuttelivat minun mukaan. Totta kai tämä on myös sitä työtä, jota olen tehnyt 20 vuotta ja haluan edelleenkin tehdä. Vastasin parina aiempana vuonna kaikille kyselijöille "kiitos, mutta kiitos ei", mutta nyt paketti saatiin rakennettua sellaiseksi, että siihen oli tartuttava. Yksi iso tekijä tässä oli, että BMW hoitaa kahden muun DTM-tallinsa kautta valtaosan kaikista juoksevista asioista ja esimerkiksi minun tarvitsee olla mukana vain kisaviikonloppuisin", Oikarinen sanoo.
RMR on BMW:n kolma stalli DTM-sarjassa ja vaikka talli onkin uusi, menestyspaineet ovat kovat heti alusta pitäen.
"Tulemme ajamaan ilman muuta mestaruudesta, ei sinne pelkästään ajelemaan kannata lähteä. BMW:n aiempi kokemus antaa hyvän pohjan meille, mutta tiedämme toki, että haaste ja kilpailu ovat kovia. Tasoerot DTM-sarjassa ovat formula ykkösiin verrattuna paljon pienempiä ja siksi jokainen kisaviikonloppu vaatii maksimaalisen onnistumisen", Oikarinen sanoo.
DTM-sarja starttaa toukokuussa ja sarjassa ajetaan kahdeksan osakilpailua. 
Kommentoi »