Tuulilasi

Opelin uuden tykin myynti alkoi tänäänOpelin uuden tykin myynti alkoi tänään

Opel tuo myyntiin tehokkaan ja urheilullisen Astra GTC 200:n.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Opel

Opel Astran saa nyt 147 kW (200 hv) kehittävän 1,6-litraisen turbomoottorin. Suomessa uutuudesta tulee myyntiin erikoissarja.

Opel Astrasta on tarjolla peräti neljä eri korimallia, sillä suosituimman Sports Tourer -farmarin rinnalla ovat viisiovinen Hatchback, neliovinen Sedan ja kolmiovinen GTC.

Uusimpana mallistoon saapuu uusi Astra GTC 200. Tehokkuuden ja taloudellisuuden yhdistävää mallia tulee myyntiin pieni rajoitettu, erikoisvarusteltu ja numeroitu erä.

Opel Astra GTC 200 -erikoismalli on valkoinen ja siinä on musta katto, takaspoileri, konepelti ja peilit. Takana on lisänä mustaksi teipattu diffuusorin alue ja erikoismallit tunnistaa numeroteippauksesta. Urheilullisen kokonaisuuden viimeistelevät 18-tuumaiset mustat kevytmetallivanteet sekä tummennetut takasivuikkunat ja takaikkuna.

Kaikkien Opel Astra GTC -mallienvarusteluun kuuluu muun muassa kaksialueinen automaatti-ilmastointi, sport-istuimet edessä, ajovaloautomatiikka ja automaattiset kaukovalot sekä tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin. Myös madallettu alusta kuuluu vakiona Suomeen tuotaviin GTC-malleihin.

Erikoismallissa on lisäksi kuljettajan tehtävää kaupungissa helpottavat pysäköintitutkat edessä ja takana, ja Flexride-ajotilajärjestelmä, jonka avulla kuljettaja voi säätää alustan toiminnan mieleisekseen. Pimeällä ajossa apua antavat mukautuvat AFL-ajovalot, joissa on kaksoisksenonit.

Opel Astra GTC 200:n hinta on 32 495 euroa ja sen myynti alkaa tänään viikonloppunäyttelyssä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 12.4.2014