Tuulilasi

Onko tässä maailman hienostunein luksus-SUV?


Brittiläinen autoja viimeistelevä ja virittävä Overfinch-yhtiö lupaa tekevänsä asiakkaansa Range Roverin SVAutobiographysta maailman hienoimman ultraluksusluokan SUV:n 2018.
Kuvat Overfinch

Kerta ei ole ensimmäinen, kun joku autonvalmistaja tai heidän kumppaninsa on yrittänyt napata itselleen ykkössijan luksus-SUV:ien markkinoilla. Kilpailu on segmentissä kovaa; on Bentleyn Bentayaga, Lamborghinin Urus ja tietenkin Rolss-Royce. Myös Teslan Model X voidaan laskea juuri ja juuri samaan segmenttiin.

Vaikka kilpailu on kovaa, Overfinch on julistanut, että seuraava Range Rover tulee olemaan maailman hienoin luksus-SUV.

”Autosta tulee visuaalisesti niin tyylikäs, että se todellakin erottuu liikenteessä. Auton sisustus tulee olemaan vähintään samaa luokkaa”, kertoo Overfinchin johtaja Kevin Sloane Car Advicelle.

”2018 Range Rover SVAutobiography tulee olemaan huomiota herättävä ja elegantti lippulaiva, joka on yhtä hienostunut kuin haluttukin.”

Näistä kuvista nähdään jo joitakin yksityiskohtia, mutta kun auto lopullisesti julkistetaan, siinä lienee vielä joitakin muutoksia, ehkä useita. Ainakin etupuskuri on aiempaa aggressiivisempi, LED-valot on uusittu kokonaan, takaosa ja kaiverruksin koristeltu pakoputkisto on uusittu. Kyse on yksityiskohdista.

Uuden mallin hinta tulee olemaan noin 200 000 euroa. Tosin kattava lisävarustevalikoima kuten luodinkestävät ikkunat nostaa hintaa rajusti. 

Julkaistu: 23.12.2017