Apu

Olympiastadionin valtaava Cheek: Joulu yhdessä perheen kanssa


Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 23.elokuuta. Joulun hän viettää äidin ja veljen perheen kanssa ulkomailla.
Kuvat Petri Mulari

Cheek eli Jare Tiihonen päätti hetki sitten kohutun lehdistötilaisuuden hotelli Kämpissä. Räppärin suuri uutinen osottautui Olympiastadionin kokoiseksi. 

- Hassua, että tästä on tullut niin paljon ennakkospekulaatiota. En ole muuttamassa avaruuteen tai ostamassa urheiluseuraa. Enkä ole lopettamassa uraani, päinvastoin.

Alustuksen jälkeen Cheek sanoi, että päättää Kuka muu muka -kiertueen ensi elokuussa Olympiastadionille.

- Minulla ei ollut oikein muuta vaihtoehtoa. Paitsi tietysti, että konsertti olisi jätetty pitämättä. Kun kiertue alkoi loppuunmyydyillä jäähallikeikoilla, tämä tuntuu sopivalta päätökseltä, Cheek kertoi Avulle.

Tiihonen sanoo, että stadionin vuokraaminen viideksi päiväksi on iso taloudellinen riski.

- Olen kiitollinen, että minulla on ympärilläni taustajoukot, jotka ovat olleet valmiita lähtemään mukaan hulluimpiinkin ideoihin.

Ahkerasti keikkaileva Tiihonen sanoo, että hänellä on aikamoinen "pressure" koko ajan päällä. Kuukauden kuluttua alkaa puolentoista kuukauden loma.

- Se auttaa jaksamaan. Saan voimaa myös näistä huikeista projekteista. Lähden jouluksi ulkomaille. Otan mukaan äidin ja veljeni perheen, Tiihonen sanoi.

Cheek lupasi, että 23.elokuuta pidettävä keikka on aivan omanlaisensa. Lipunmyynti stadionkonserttiin alkaa 25.11 klo 9. 

Julkaistu: 19.11.2013