Olli Lindholm: Jouluaatto joulupukkina
Puheenaiheet
Olli Lindholm: Jouluaatto joulupukkina
Olli Lindholm kiertää jouluaattona joulupukkina. Neljänsuoran Antti Ketonen korkkaa joulukinkun tänä iltana. Julkkikset joulumielellä Kummien konsertissa.
Julkaistu 26.11.2013
Apu

Olli Lindholm kiertää parhaillaan Yö-yhtyeen kanssa Suomea. Kiertueen jälkeen hän aloittaa joulukonserttikiertuueen kirkoissa. Lindholmin syksyllä julkaistu joulualbumi on myynyt jo kultaa. Viimeinen keikka on 23.12. 

- Jouluaattoona teen lisäksi  kolme pukkikeikkaa. Käyn tuttavien perheille pukkina. Tämä kolmas talvi, kun kierrän pukkina. Se on kivaa hommaa. Tytär meikkaa minut ja poika on kuskina.  

Olli toteaa, että lapset saavat toivoa, mitä joulupukki laulaa.

- Noista keikoista tulee todellinen joulumieli, kun näkee pienten lasten riemua. Vietämme sitten loppuillan oman perheen kanssa.

Katri Ylander on tehnyt syksyn keikkoja. Laulaja työskentelee myös kolme kertaa viikossa kahvilassa. Joulun hän viettää avopuolionsa kanssa Pohjois-Thaimaassa.

-  Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme joulun poissa Suomessa. Avopuolisoni Matin vanhemmat asuvat Seinäjoella ja minun vanhemmat Satakunnassa, olemme  yleensä jouluna vuorotellen kummankin vanhemmilla. 

Neljänsuora-yhtyeen Antti Ketonen (vas.) pisti joulukinkun uuniin illalla. Hän ajatteli syödän kauden ensimmäisen jouluaterian konsertin jälkeen.

- Lähdemme vaimon kanssa jouluksi Bangkokiin, joten vietämme joulua etukäteen.

Neljänsuora sijoittui Syksyn sävelessä toiseksi. Ketosen mukaan tv-esiintyminen on näkynyt keikoilla. Esikoisalbumiaan tekevä Antti Railio osallistui myös Syksyn säveleen.

Lastenklinikoiden Kummien Joulu Mielelle -konsertti nähdään MTV3-kanavalla 22.12. Tuolloin on hyvä mahdollisuus myös muistaa pieniä potilaita joulutervehdyksellä.

Kommentoi »