Tuulilasi

Nyt olisi keräilyharvinaisuus tarjolla – O.J. Simpsonin pakoauto!

Mies, joka omistaa tällä hetkellä kuuluisan O.J. Simpsonin pakoauton eli sen surullisenkuuluisan valkoisen Ford Broncon, on myymässä sitä amerikkalaisessa TV-show´ssa 500 000 dollarilla.
Kuvat All Over Press

Näyttelijä Simpsonin entinen agentti Mike Gilbert osti auton kohun jälkeen. Sitä ajoi pakomatkalla entisen NFL-tähden ja silloisen näyttelijän Simpsonin ystävä ja ex-pelikaveri Al Cowlings. Valtatie 405:llä nähtiin yksi TV-historian kuuluisimmista takaa-ajoista vuonna 1994, kun Cowlings ajoi ja ex-vaimonsa sekä tämän miesystävän murhasta epäilty Simpson piileskeli takapenkillä.

Sekä Simpsonilla että Cowlingsilla oli samanlainen valkoinen Ford Bronco. Pakoauto oli Cowlingsin, ja juuri se on nyt kaupan. Simpsonin oma Bronco on tuhoutunut jo ajat sitten.

Nyt, 23 vuotta myöhemmin, Gilbert on tullut auton kanssa esiin. Hän haluaa myydä auton Pawn Stars -realitysarjassa 500 000 dollarilla. Mies väittää saaneensa jo saman tarjouksen, mutta kieltäytyneensä siitä. Hän kertoo myös, että rahat menevät hänen lapsilleen.

- En koskaan ylistä show´ssani gangstereita tai murhamiehiä, mielestäni OJ on idiootti, joka teki erittäin pahoja asioita. Olen itse kuuden lapsen isä ja yritän opettaa heille, mikä on oikein ja mikä väärin. Tunsin kuitenkin, että tästä voisi tulla hyvä ohjelma, joten ajattelin, että antaa mennä vain, sanoo TV-show´n isäntä Rick Harrison Road and Track -lehdessä. 

Julkaistu: 14.8.2017
Kommentoi »