Tuulilasi

Nyt niitä saa – päivitettyjä Avensiksia

Nyt niitä saa – päivitettyjä Avensiksia
Geneven autonäyttelyssä esitellyn neljännen sukupolven Toyota Avensiksen ennakkomyynti on käynnistynyt.
Teksti
Kuvat

Uusi Avensis on muotoiltu dynaamisesti. Keulan aiempaa rohkeampi muotoilukieli on tuttua muista uusista Toyota-malleista, ja mm. led-ajovalot antavat mallille selkeästi erottuvan olemuksen. Kylkien muotoilu henkii matalaa painopistettä, ja auton kokonaispituus on kasvanut 40 mm.

Uudessa Avensiksessa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustusmukavuuteen.  Sisämateriaaleja, värien yhteensovituksia ja ajoäänien sekä värinöiden vaimennusta on parannettu aiemmasta sukupolvesta.

Uusi kojetaulu on jaettu kahteen osaan. Täysleveä yläosa pitää sisällään upotetut nopeus- ja kierroslukumittarit, joiden väliin on sijoitettu 4,2 tuuman värinäyttö Active-varustelutasosta alkaen. Alempaa osiota hallitsee Toyota Touch 2 -mediakeskus.

Uusi Avensis tarjoaa kattavan varustelun sekä laajan valikoiman tehokkaita moottoreita. Kahden uuden dieselmoottorin lisäksi tarjolla on kolme, aiempaakin taloudellisempaa bensiinimoottoria.

Kattavan varustelun täydentävät uudet, innovatiiviset Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet, joihin kuuluvat Pre-Collision-järjestelmä (PCS), kaistavahti (LDA), kaukovaloautomatiikka (AHB) ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA).

Ennakkohinnat alkaen 25 303,21€ (sedan) ja 26 658,74€ (Touring Sports).

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Julkaistu: 28.4.2015
Kommentoi »