Apu

Noora Hautakangas joutui sulkemaan kauppansa koronaviruksen takia: "Pelolle ei voi antaa valtaa – Tämä on ainoa oikea ratkaisu"

Noora Hautakangas joutui sulkemaan kauppansa koronaviruksen takia: "Pelolle ei voi antaa valtaa – Tämä on ainoa oikea ratkaisu"
Eniten Noora Hautakangasta harmittaa työntekijöiden tilanne. Remontti uudessa kodissa on sekin jäissä.
Julkaistu: 20.3.2020

Second hand -yritys Reloven Noora Hautakangas on joutunut laittamaan molemmat liikkeensä kiinni koronavirustilanteen vuoksi.

– Teemme kuten hallituksen ohjeistus nyt yrittäjiltä toivoo. Tämä on ainoa oikea ratkaisu, emme voi ajatella vain liiketoimintaa. Nyt on kyseessä isommat asiat. Tilanne huolestuttaa, mutta pelolle ei voi antaa valtaa.

Kaikista eniten Nooraa harmittaa työntekijöiden tilanne.

– Yt-neuvotteluja käydään parhaillaan. Sen seurauksena tulee todennäköisesti lomautuksia, jotka ovat tässä taloustilanteessa välttämättömiä. Onneksi kaikki ovat olleet ihanan ymmärtäväisiä. Relove selviää tästä. Asiakkaat ovat tukeneet ja se kantaa myös pitkälle. Onhan tämä yhteisöllinen asia.

Noora muutti miehensä kanssa hiljattain uuteen kotiin Espoossa. Sen remontti on nyt myös jäissä.

– Elämme hyvin mielenkiintoisessa miljöössä rempan keskellä, mutta onneksi on sentään katto pään päällä. Toki meillä on iso laina, mutta varmasti tällä hetkellä pystyy neuvottelemaan pankin kanssa.

Pariskunnan takapihalta alkaa iso metsä ja peurat käyvät vierailulla pihalla.

– Olen kotoisin metsän keskeltä, joten tämä on paluu juurille. Oma piha on kiva lisä ja luontopolut, jotka lähtevät takapihalta. Olo on kuin olisi mökillä koko ajan, täällä saa hyvin metsäterapiaa ja pääsee irti keskustan hälinästä.

Kommentoi »