Tuulilasi

Nokian Renkaat aikoo tuplata myyntinsä Pohjois-Amerikassa

Nokian Renkaat aikoo tuplata myyntinsä Pohjois-Amerikassa
Nokian Renkaat aikoo kaksinkertaistaa myyntinsä Pohjois-Amerikassa. Niinpä se on nimittänyt Mark Earlin Amerikka-liiketoiminta-alueen johtajaksi sekä Nokian Renkaat Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.5.2018 alkaen. Hän raportoi yhtiön toimitusjohtaja Hille Korhoselle.

Earlin vastuualueena on toteuttaa Nokian Renkaiden Pohjois-Amerikan kasvustrategiaa Daytonin tehdashankkeen, jakelun laajentamisen sekä Pohjois-Amerikan organisaation edelleen kehittämisen avulla.

”Olemme mielissämme saadessamme energisen ja tuloshakuisen Markin tiimiimme. Hänellä on menestyksekäs kokemus liiketoiminnan kannattavasta kasvattamisesta Pohjois-Amerikassa. Mark tuo arvokasta kokemusta yhtiöömme, kun tavoitteenamme on kaksinkertaistaa myynti Pohjois-Amerikassa viiden vuoden kuluessa”, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen.

Mark Earl toimii tällä hetkellä Fortive Corporationissa Hennessy Industries -yhtiön johtajana, ja hänellä on myös pitkä kokemus Danaher-yhtiön palveluksessa. 

Nykyinen Amerikka-liiketoiminta-alueen johtaja Tommi Heinonen jatkaa Amerikka-liiketoiminta-alueen myynnin johtamista ja raportoi Mark Earlille.

Lisäksi Nokian Renkaat on nimittänyt FM, CEFA Päivi Antolan sijoittajasuhteiden ja konserniviestinnän johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään kesäkuussa 2018. Antola siirtyy Nokian Renkaisiin toimittuaan kahdeksan vuotta Amer Sports Oyj:n viestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana. Hänellä on monipuolinen kokemus viestinnästä ja sijoittajasuhteista useissa eri yhtiössä. Antola raportoi yhtiön toimitusjohtaja Hille Korhoselle. 

Julkaistu: 16.3.2018
Kommentoi »