Nissan uudisti Juken
Autot ja liikenne
Nissan uudisti Juken
Pienen B-segmentin crossovereita on maailma pullollaan, oikeastaan jokainen autonvalmistaja maailmassa tekee niitä. Nyt Nissan on esitellyt Geneven autonäyttelyssä hiukan uudistetun Juken, jossa on uusia ominaisuuksia ja muotoilua.
Kuvat
Julkaistu 7.3.2018
Tuulilasi

Juken ensimmäinen sukupolvi julkistettiin jo 2010, mutta toista ei kuulu vieläkään. 2018 Juke on ainoastaan kasvojenkohotus, johon sisältyvät mm. V:n muotoinen etusäleikkö, ajovalojen alapanelit, uudet sivupeilit ja kaksi uudenlaista rengassettiä, joissa on vaihtuva väritys. Sama väri on saatavilla peileihin, puskureihin ja ovikynnyksiin.

Uutta ovat myös LED-sumuvalot ja kaksi uutta väriä Vivid Blue ja Chestnut Bronze. Sisätiloihin voi valita perinteisten lisäksi kaksi extraväriä, Energy Orange ja Power Blue. Ohjauspyörässä on nyt laadukkaampaa nahkaa ja kuljettajan istuimeen on integroitu kaksi Bosen kaiutinta.

Autoon tulee neljä eri varustetasoa. Nissanin Connect-tietoviihdejärjestelmä tulee vain kahteen kalleimpaan varustelutasoon, johon kuuluvat myös peruutuskamera, sähköisesti taittuvat peilit, Bosen audiojärjestelmä, Nissanin Intelligent Key, automaattiset ajovalot ja osanahkaiset penkit.

Kalleimpaan Tekna-varustetasoon kuuluvat myös kokonaan nahkaiset ja lämmitettävät penkit, ajoympäristöä tarkkaileva kamera, kaistanpitoavustin sekä kuolleen kulman varoitin.

Nissan alkaa ottaa tilauksia vastaan keväällä.

Kommentoi »