Tuulilasi

Nissan teki fanien avustuksella Armada Mountain Patrolin

Nissan teki fanien avustuksella Armada Mountain Patrolin
Kun Nissan kertoi että vuoden 2017 Armada tulee perustumaan ulkomaan markkinoiden Patroliin, se oli iso uutinen. Varsinkin, kun Armadaa ei ollut uusittu kertaakaan sitten vuoden 2004.
Kuvat Nissan

Kun Armada sitten tuli markkinoille, siitä puuttuikin kaikki Patrolin offroadherkut. Nissan rakensi kuitenkin tämän vuoden Overland Expo West -tapahtumaan uuden Armada Mountain Patrolin, joka on varsinainen retkeilyauto.

Siinä on selkeästi enemmän offroad-ominaisuuksia, vaikkei niistä olekaan vielä tarkkaan kerrottu. Pakettiin kuuluvat myös mm. teltta ja katos.

“Nissan Armada oli hyvä pohja rakentaa tämä auto. Tässä on erinomaiset offroad-ominaisuudet, mutta ajomukavuutta löytyy myös tavallisilla teillä. Tässä on mukana myös Nissan Intelligent Mobility teknologia. Yhdessä Nissanin offroadin ystävien kanssa olemme luoneet Armada Mountain Patrolista täydellisen retkeily ja maastoauton, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla, leirivarustuksella ja työkaluilla, joita seikkailuhenkiset kuluttajat haluavat”, kertoo Nissanin Pohjois-Amerikan markkinointijohtaja Brandon White.

Ennen kuin auton suunnittelu on lopullisesti valmis, saavat fanit vielä äänestää esimerkiksi renkaista ja teltasta sekä muista materiaaleista. Auto esitellään noin kuukauden kuluttua, sen tulosta massatuotantoon on vain arveluita.

Julkaistu: 23.4.2018
Kommentoi »