Niklas ja Piritta Hagman: Ensi kaudeksi eri osoitteisiin
Puheenaiheet
Niklas ja Piritta Hagman: Ensi kaudeksi eri osoitteisiin
Piritta Hagman jää lasten kanssa Poriin, kun siippa Niklas Hagman jatkaa uraansa KHL:ssä.

Piritta Hagman on asunut nyt perheen kolmen lapsen kanssa kaksi vuotta synnyinkaupungissaan Porissa. Viime vuoden Niklas Hagman asui perheen kanssa, kun hän pelasi Porin Ässissä. Nyt Niklas on tehnyt sopimuksen KHL:ssä aloittavan Jokereiden kanssa. Sopimus muuttaa taas Hagmanien arkea.

- Jouduimme tekemään vaikeita päätöksiä. Ajattelimme, että nyt olisi lasten kannalta parasta, jos jäisin heidän kanssaan Poriin. Esikoisen puheterapia ja vuoden kuluttua alkava koulu olivat yksi isoja syitä sille, että lasten arki rullaa Porissa entisellään, Piritta Hagman sanoi tänään Bermuda-turnauksessa. 

Perhe on ollut kerran aikaisemminkin kauden aikana pidempään erossa, kun Niklas pelasi Venäjällä. Nyt välimatkaa on vähemmän.

- Jokereilla tulee olemaan pitkiäkin pelimatkoja, mutta onneksi harjoitukset ovat Suomessa. Porista hurauttaa kolmessa tunnissa Helsinkiin Niklasta moikkaamaan. Emme haluaisi olla erillään, Nikke ammentaa voimaa perheestä,  mutta ajattelen niin, ettei Niklaksella ole paljon peliuraa jäljellä ja olen vaimona iloinen, että hän pääsee kokeilemaan rajoja maailman toiseksi parhaassa liigassa.

Piritta on kiertänyt kiekkoilevan miehensä mukana maailmalla kasvavan perheen kanssa  jo vuosia. Perheen lapset Lukas, 6, Lila, 4, ja Eliana, 2 ovat asettuneet Poriin hienosti. Lopullisen kodin sijainnista Hagmanit eivät ole vielä tehneet päätöstä.

- Varsinkin esikoinen on kova kiintymään kavereihin ja paikkoihin. En halua, että hän joutuu vaihtamaan asuinpaikkaa enää montaa kertaa.

Piritta nähdään syksyllä ruudussa juontajana, kun Toisenlaiset äidit -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa Livillä elokuussa. Synnytysvalmentajaksi kouluttautunut Piritta on ollut juontopestistä innoissaan.

- Minulla on vielä kuvauksia jäljellä, mutta on ollut jo nyt kunnia tutustua noihin sarjan perheisiin ja äiteihin. Kuvaukset ovat olleet niin kivoja, että ne eivät ole tuntuneet edes työltä.

Kommentoi »