Nicke Lignell liikuttui vaimonsa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voitosta
Puheenaiheet
Nicke Lignell liikuttui vaimonsa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voitosta
Tanssii tähtien kanssa -finalistien Raakel Lignellin ja Manuela Boscon läheiset jännittivät ja liikuttuivat studioyleisössä.
Julkaistu 17.11.2013
Apu

- Kiitokset kuuluvat myös perheelleni, joka on sietänyt kiukutteluani kotona, totesi tänään kauden 2013 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajaksi äänestetty Raakel Lignell lähetyksen jälkeen parinsa Jani Rasimuksen vierellä.

Yleisössä vaimoaan tukenut Nicke Lignell kuittasi vaimon kommentit vitsailuksi.

- Olemme molemmat freelancereita, ja lapset käyvät Helsingissä koulussa. Tällainen kiire on meillä normaalia. Raakel on tehnyt viiden työpäivän sijaan seitsenviikkoista päivää. Hän on tehnyt paljon töitä tanssin eteen. Ihan liikutuin, kun tulokset julkistettiin, Lignell sanoi.

Parin viidestä lapsesta kuvaan isänsä kanssa ehti Greta. Äidin voittoa juhlitaan perheen kanssa lähiaikoina.

- Meillä juhlitaan aina kokoontumalla syömään yhdessä, joko kotona tai ulkona. Katsotaan, milloin saamme perheen saman pöydän ääreen.

Niukasti toiseksi jääneen Manuela Boscon puolesta yleisössä jännittivät äiti, Anni Kirvesniemi-Bosco ja sisko Carla Bosco.

- Olen ollut siskolleni ehkä enemmän henkinen tuki. Tiesin, että hän osaa discotanssia, mutta oli hienoa, että hän oppi näin monta tanssilajia näin nopeasti, Carla sanoi.

Manuela odottaa esikoistaan, jonka on määrä syntyä keväällä. Raskaus ei vaikuttanut tanssiharjoituksiin.

- Jouduimme jättämään ainoastaan yhden liikkeen tekemättä, pari Matti Puro vakuutti.

Manuela kertoo eläneensä jännittävän syksyn.

- Ei tämä ihan tavallinen syksy ole ollut. Raskaus on iso asia ja lapsi tulee varmasti opettamaan minulle paljon. Aion tehdä töitä varmaan loppumetreille, kirjoitustöihin keskittyvä Manuela sanoi. 

Raakelin kanssa voittoon tanssineen Jani Rasimuksen puoliso Sanni Siurua odottaa parin esikoista. Sanni on toiminut TTK:n tanssinopettajana aikaisemmilla kausilla.

- Olen keskittynyt pari vuotta toimistohommiin. Ehdin tanssia 20 vuotta, joten nyt oli hyvä hetki pitää taukoa. Lapsi syntyy tammikuun lopulla, eikä sukupuoli ole vielä tiedossamme, Sanni jutteli.

Kommentoi »