Neumann laihtui 30 kiloa: "Olen sen verran narsisti, joka diggaa katsoa itsestään peilistä – En halua, että sieltä katsoo joku läskiläjä"
Terveys ja hyvinvointi
Neumann laihtui 30 kiloa: "Olen sen verran narsisti, joka diggaa katsoa itsestään peilistä – En halua, että sieltä katsoo joku läskiläjä"
Vuosien karttuminen sai Neumannin aloittamaan elämäntaparemontin.
Julkaistu 21.11.2012
Apu

Vain elämää -ohjelmassa syksyn mittaan nähty Neumann, 53, on hoikistunut sarjan kuvaustenkin jälkeen. Laulajan kuntoremontti alkoi jo kaksi vuotta sitten.

– Kiloja on lähtenyt kolmekymmentä kahden vuoden aikana. Ehkä tässä on viime aikoina ollut lisätsemppi päällä, Neumann sanoi Syksyn sävel-lähetyksen kuvauksissa, jossa hän vastasi illan ajan lahjoituspuhelimeen.  Ikä oli yksi tekijä, mikä sai Neumannin aloittamaan ruokaremontin. Nipa vietti viisikymppisiään kolme vuotta sitten.

– Kun tulee vuosia mittariin, pitää vähän funtsia mitä tekee. Olen myös sen verran narsisti, joka diggaa katsoa itsestään peilistä. Enkä halua, että sieltä katsoo joku läskiläjä.

Neumann on pudottanut kilojaan karppaamalla maltillisesti.

– Olen ollut aina ihan pihalla näistä terveyshommista, kuten moni muukin ikäiseni äijä. Loppujen lopuksi homma on ollut aika helppo. Pitää vain katsoa  mitä syö ja milloin. Syön vieläkin pizzoja ja rasvaisia hampurilaisia, mutta en ahda enää itseäni täyteen. 

Dingon kanssa keikkaileva Neumann erosi Diana-vaimostaan kaksi vuotta sitten. Pariskunnan pojat Noel, 7, ja Misha, 6, asuvat vuoroin molemmilla vanhemmillaan. Nyt Nipa on valmis uuteen suhteeseen.

– Tänään minulla on ihastuttavaa naisseuraa tiedossa, Neumann vinkkasikin lauantaina Helsingin Messukeskuksessa kuvatun lähetyksen jälkeen.

Kommentoi »