Netissä voi nyt kilpailuttaa auton huollot
Autot ja liikenne
Netissä voi nyt kilpailuttaa auton huollot
Suomalainen yritys 4D Global Software Oy on kehittänyt Autohuoltaja.fi -nettipalvelun, jolla voi kilpailuttaa auton huollot.
Julkaistu 2.6.2014
Tuulilasi

Suomessa on voinut kilpailuttaa sähkösopimuksia sekä vakuutuksia jo jonkin aikaa, mutta nyt voi kilpailuttaa myös auton huollot. Kesäkuun alussa avattua Autohuoltaja.fi -palvelua on kehitetty alkuvuodesta 2014 lähtien. Palvelun on tarkoitus auttaa valitsemaan hinta-laatusuhteeltaan parhaimman huollon.

Kilpailuttaminen tapahtuu syöttämällä tarvittavat tiedot nettisivuille. Järjestelmä pyytää asiakkaan puolesta tarjoukset niiltä alueen huoltoliikkeitä, jotka ovat mukana palvelussa. Saatuaan tarjoukset asiakas valitsee itselleen sopivimman huoltoliikkeen ja sopii huollon ajankohdan. Palvelu on asiakkaalle ilmainen eikä se sido mihinkään.

Palvelu on aluksi käytettävissä pääkaupunkiseudulla sekä Salon ja Turun seuduilla. Palvelu tulee laajentumaan muihin kaupunkeihin sitä mukaa, kun huoltoliikkeitä liittyy tarvittava määrä järjestelmään. Autohuoltaja.fi -palvelun projektipäällikkö Kalle Palokankare uskoo, että palvelu kattaa Suomen suurimmat kaupungit vuoden loppuun mennessä.

Asiakkaat voivat arvioida huoltoliikkeen toimintaa, ja saavat vastavuoroisesti ennakkoarviot huoltoliikkeen aiemmasta toiminnasta. Palvelulla voi kilpailuttaa vuosihuollot, vikakorjaukset, kolarivaurioiden korjaukset ja muutostyöt. Palvelua kehittää ja ylläpitää salolainen web- ja mobiilikehitykseen erikoistunut 4D Global Software Oy.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Kommentoi »