Apu

Näyttelijä Tatu Sinisalo hakeutui terapiaan: "Tuntuu, kuin joku olisi ottanut nilkoista kiinni ja ravistellut"

Näyttelijä Tatu Sinisalo hakeutui terapiaan: "Tuntuu, kuin joku olisi ottanut nilkoista kiinni ja ravistellut"
– Ei haikailla siihen aikaan mikä oli ennen koronaa vaan nähdään kerrankin eteemme. Ei autoakaan voi ajaa takapeiliin tuijottaen, Tatu Sinisalo sanoo.
Julkaistu: 12.2.2021

Näyttelijä Tatu Sinisalolla on takanaan vaiherikas vuosi, jonka vuoksi hän hakeutui viime syksynä terapiaan.

– Se oli oikea ratkaisu tässä kohtaa elämää. Suosittelen sitä kaikille. Tämä vuosi on pistänyt kaiken ylösalaisin, mutta nyt on olen taas jaloillani, mikä on ihanaa, hän kertoi Aallonmurtaja-sarjan uuden kauden tiedotustilaisuudessa.

Ensin häneltä loppuivat koronan vuoksi työt, sitten loppui parisuhde, sen jälkeen meni kämppä alta – ja kaiken kukkuraksi isoäiti menehtyi.

– Siinä oli kaikenlaista. Olen tutustunut taiteilijuuteen ihan koko vuoden mitalta. Tuntuu, kuin joku olisi ottanut nilkoista kiinni ja ravistellut.

Sinisalo valmistui näyttelijäksi vuoden 2019 lopussa.

– Olen siinä mielessä onnekas, että sain viime syksynä roolin Aallonmurtajasta ja sain viettää kuukauden kuvauksissa Liettuassa. Olen onnekas myös siitä syystä, että viimeisen vuoden aikana sitä tuntee vielä näin aikuisiällä saaneensa uusia ystäviä ja ymmärtävänsä niiden merkityksen.

Tuleva vuosi näyttää onneksi paremmalta.

– Moni asia on auki, mutta en ole vielä harkinnut alanvaihtoa. Sen sijaan haluaisin viisastua.

Toinenkin toive Sinisalolla on.

– Toivon että nyt muistettaisiin joukolla, kuinka vahvoja olentoja me olemme. Ihminen voi tahdonvoimallaan lopettaa tupakoinnin, luopua luontoa riistävästä pikamuodista tai olla rakentamatta St1:n viherkolonialismin tuulipuistohanketta, eli 10 000 jalkapallokentän edestä myllyjä Tenonlaaksoon. Ei haikailla siihen aikaan mikä oli ennen koronaa vaan nähdään kerrankin eteemme. Ei autoakaan voi ajaa takapeiliin tuijottaen, Sinisalo sanoo.

Aallonmurtaja C Morella 25. helmikuuta alkaen

Kommentoi »