Nasima Razmyar ja Johan-puoliso: ”Jos vuodesta tulee lähellekään yhtä upea kuin edellisestä, olemme onnellisia”
Puheenaiheet
Nasima Razmyar ja Johan-puoliso: ”Jos vuodesta tulee lähellekään yhtä upea kuin edellisestä, olemme onnellisia”
Kansanedustaja Nasima Razmyar uskoo oppivansa kaiken aikaa lisää eduskuntatyöskentelystä.
Julkaistu 7.1.2016
Apu

Sdp:n kansanedustaja Nasima Razmyar saapui yhdessä aviomiehensä Johan Fagerin kanssa loppiaisen perinteiseen Strauss-konserttiin Finlandia-talolle. Viime keväänä avioitunut pariskunta kertoi päättyneen vuotensa olleen kaikin puolin niin huikea, ettei heidän tarvitse kasata alkavalle vuodelle mitään odotuksia tai paineita.

– Jos tästä vuodesta tulee lähimainkaan niin ihana kuin edellisestä, olemme todella onnellisia. Mutta vaikka eteemme sattuisi vastoinkäymisiäkin, niiden yli mennään ja niistä selvitään. Elämään kuuluvat sekä onnelliset että haastavammat hetket, Nasima pohdiskeli.

Tavallisesti varsin kiireistä arkea elävä pariskunta vietti jouluaan ja vuodenvaihdettaan hyvin rauhallisissa merkeissä perheen parissa. Ensimmäistä kauttaan kansanedustajana työskentelevä Nasima kertoikin pyrkineensä pitämään loppiaiseen asti täysin lomaa – siinä lähes onnistuen.

– Eduskuntatyön myötä olen oppinut arvostamaan yllättävän paljon vain olemista ja kotona rauhoittumista. Tietysti tässä työssä pitää seurata lomallakin maailman tapahtumia, ja minua alkaa myös nopeasti ahdistaa, jos olen uutispimennossa. Muutaman päivän onnistuin kuitenkin pitämään taukoa kaikista uutisista ja sosiaalisen median kanavista, Nasima nauroi.

Nasima on kertonut aiemmin syksynsä olleen todella työntäyteinen ja yllättävänkin raskas. Toisaalta hän nauttii töistään ja uskoo oppivansa rytmittämään koko ajan paremmin aikatauluaan.

– Totta kai alku on vaatinut totuttelua. Mutta opin koko ajan suhteuttamaan ja järjestämään asioita paljon paremmin ja pääsemään tasapainoon kaiken kanssa, Nasima tuumasi.

Kommentoi »